Tvivl er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer i karriererådgivning hos mig. Nogle har mistet troen på, at de kan komme videre i et job, andre har helt urealistiske forventninger til deres muligheder.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine evner, muligheder og mål. Jeg taler ikke folk efter munden. Jeg siger det, der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som peger fremad og giver muligheder. Vi river ikke ned, men bygger op - sammen.

Coaching hos mig er ikke nødvendigvis i en form, hvor min klient selv finder alle svarene. Jeg stiller mange spørgsmål, men jeg kan også sagtens finde på at give råd. Eller at inddrage mine, eller andres, erfaringer i samtalen.

 

Counselingforløb

Grundet efterspørgsel har Rikke pt. lukket for muligheden for opstart af individuelle forløb. Ønsker du at modtage clairvoyant rådgivning og coaching fra Rikke, anbefaler vi at kigge nærmere på Den Spirituelle Lederuddannelse, samt de Spirituelle Retreats, som starter til efteråret 2018.

Det er vigtigt for Rikke at arbejde på en måde, som giver varig effekt, og som gør den største forskel for hendes klienter. Derfor tilbyder Rikke ikke enkeltstående sessioner, men arbejder udelukkende i forløb af minimum 5 sessioner, samt med individuelle sessioner på De Spirituelle Retreats på Bornholm og Bali.

Er du i interesseret i at få en henvisning fra Rikke til en anden dygtig coach eller vejleder i København, send os da meget gerne en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi vil hurtigst muligt hjælpe dig videre.

Cron Job Starts