Optimér dit personlige lederskab, få bedre intuition, mere energi og lær din egen manifestationskraft at kende. Opnå indre ro, balance og harmoni ved at øge dit fokus på din bevidsthed, dine tanker og dine følelser.

Få mod, selvtillid og autenticitet til at vise verden, hvem du er. Skab harmoni og balance mellem krop, sind og sjæl, og få dem til at arbejde bedre sammen. Bryd de dårlige mønstre i dit liv – og byg nye gode op, der virker. Bliv mere tilfreds, og skab større succes for dig selv – professionelt og personligt.

HVAD ER DEN SPIRITUELLE LEDERUDDANNELSE?

Hvordan kan du gå forrest og vise vejen for andre, hvis du ikke kender ruten til dit eget hjerte? Og til din egen autenticitet? Den Spirituelle Lederuddannelse er en personlig træning i at leve og lede dit liv på en måde, der gør dig i stand til at skabe de resultater, du ønsker, samt til at lede andre.

Udover træning i alle de spirituelle principper og væktøjer, er Den Spirituelle Lederuddannelse samtidig dit individuelle Karriereudviklingsforløb.

Tvivl er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer i karriererådgivning hos mig. Nogle har mistet troen på, at de kan komme videre i et job, andre har helt urealistiske forventninger til deres muligheder.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine evner, muligheder og mål. Jeg taler ikke folk efter munden. Jeg siger det, der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som peger fremad og giver muligheder. Vi river ikke ned, men bygger op - sammen.

Karriererådgivningen består af et forløb på 3 sessioner af ca. 1 times varighed, som aftales løbende og ligger indenfor uddannelsesforløbet. 

Coaching hos mig er ikke nødvendigvis i en form, hvor min klient selv finder alle svarene. Jeg stiller mange spørgsmål, men jeg kan også sagtens finde på at give råd. Eller at inddrage mine, eller andres, erfaringer i samtalen.

Du vil genfinde glemte personlige ressourcer, opdage nye sider af dig selv, og få øje på nye stier at betræde.

NYT UDSYN

Sandsynligvis ender du med at se både dig selv, dine medarbejdere og resten af verden i en ny optik. Du får nok flere og temmelig anderledes ideer, end du lige havde regnet med – for spirituelt lederskab handler ikke om at regne den ud, men om at rumme nye måder at anskue livet på.

Spirituel ledelse handler også om både bundlinje og business. Om at se mønstre og dynamikker, mestre sin energi, og om at have sjælen og hjertet med i alt du gør. Vi tager det bedste fra begge verdener og fletter det sammen. På uddannelsen møder du andre ledere, selvstændige og privatpersoner – som ikke nødvendigvis ser tingene på præcis samme måde som dig. En stor del af det, du tager med fra uddannelsen, opstår derfor i den dynamik og de diskussioner, gruppen deler.

Du behøver ikke at være placeret i organisationens højeste ledelseslag for at styrke dit spirituelle lederskab. Men nysgerrighed, åbenhed, vilje og evne til selvledelse, er forudsætningerne for et vellykket uddannelsesforløb. Derfor møder jeg også hver deltager på forhånd, og vurderer, om det basale ønske om at forandre sig selv er på plads. Jeg sætter kun grupper sammen, som jeg intuitivt ved, kommer til at kunne glædes sammen og lære af hinanden.

UDDANNELSEN

Hvordan er uddannelsen bygget op?

Uddannelsen løber over 8 måneder, hvor du arbejder med følgende:

 • Hvad er energi, og hvordan mestrer du den, så du opnår større overskud og bedre balance?
 • Hvad er intuition, og hvordan bruger du den som en del af din ledelse?
 • Hvad er dine unikke gaver og talenter, og hvordan integrerer du disse i dit arbejdsliv, så du opnår en dyb tilfredshed både privat og proffesionelt?
 • Hvad er meditation, og hvordan får du meditation ind i din dagligdag?
 • Hvad er “loven om tiltrækning”, og hvordan kan du række ud mod det, du ønsker dig?
 • Hvad er dine ubevidste mønstre, og hvor begrænser de dig i at opnå det, du gerne vil?
 • Hvad er dine næste karrieremæssige skridt, og hvordan manifesterer du disse med succes?
 • Hvordan bruger du dine spirituelle evner til at lede dig selv og andre?
 • Hvordan skaber du synlige og målbare resultater?

HVEM ER DU?

Du er sikkert ret ressourcestærk, og bruger allerede din intuition til at træffe en del beslutninger.

 • Du er åben og kan ofte mærke, hvordan dine kolleger og medmennesker har det
 • Du bruger en del energi på at scanne andres ønsker og behov, for du har en klar følelse af, at du kan hjælpe andre – og du gør det gerne
 • Du er ofte sensitiv, og har samtidig brug for tryghed og gerne ros
 • Du giver meget af din egen energi til andre – det er blevet et mønster, som du repeterer igen og igen
 • Du savner guidance og sparring omkring dine karrieremæssige valg og fremtidige beslutninger

Du har sandsynligvis brug for:

 • Bedre balance, ro og harmoni, både i krop, tanker og følelser
 • En metode til at skabe endnu bedre resultater i dit professionelle og private liv
 • At bruge dine spirituelle evner mere bevidst og målrettet
 • Redskaber til at styre din karriere i den retning du ønsker

SÅDAN

... foregår det:

Vi er maks. 10 deltagere på hvert forløb, og der foretages interview forud for tilsagn om plads. 

Tilmelding er bindende for hele forløbet, der består af:

 • Et individuelt karriereudviklingsforløb bestående af 3 sessioner af ca. 1 times varighed. Sessionerne aftales løbende og ligger indenfor uddannelsesforløbet.
 • 7 uddannelsesdage på hverdage fra kl. 13.00-18.00.
 • Et weekendmodul på yderligere 2 dage fra fredag kl. 9.00 til lørdag kl. 17.00 på Kaffeslottet, Bornholm inkl. overnatning og fuld forplejning.

Hvor foregår det?

Uddannelsen, samt de individuelle sessioner finder sted hos Rikke Hertz Counseling. Weekendmodulet foregår på Kaffeslottet på Bornholm.

Næste uddannelsesforløb starter efterår 2018. Kontakt os gerne for nærmere info.

Cron Job Starts
Denne side bruger cookies.
Ved brug af siden accepterer du cookies.
Accepter