”For many years now, hummel International A/S have worked closely with Rikke Hertz Counseling to ensure especially the managerial resources it has taken to manage the growth of our company.

We are experiencing a very competent and, above all, committed partner in RHC. Their ability to both identify the professional and personal skills as well as matching candidates with hummel's "DNA" is unique. In addition, RHC works with a high tempo in their recruitment processes without compromising on quality and adherence to deadlines and timeline of the processes.

RHC's expertise has been absolutely essential in relation to identify, attract and evaluate both the national and international candidates for complex positions at hummel International A/S.
We experience a parther who understands our business. They work in a systematic way which means they get "all around" the profiles every time and involve and challenge us on what we need to use both professionally and personally.

It is rare to meet an enthusiasm for one's profession and business, which almost surpasses our own!"

Søren Schriver


”Processen var professionel, godt organiseret og hurtig. God beskrivelse af udfordringen i jobbet samt forventningerne fra virksomheden til kandidaten. Dog savnede jeg lidt mere fakta omkring virksomhedens nøgletal. Profilmatchet var rigtigt godt. Min baggrund passer perfekt til de udfordringer, der er og min profil passer fint til de ændringer, der skal gennemføres. Møderne foregik i en åben og ærlig dialog, hvor udfordringer og forventninger blev klart defineret. Processen var meget lig andre rekrutteringsprocesser, som jeg har deltaget i. Opfølgning og tilbagemelding på tests var fremragende, hvilket også gælder for overholdelse af deadlines og aftaler. Rikke er god til at skabe en afslappet og tillidsfuld atmosfære, der gør interviewene bedre. Jeg er imponeret over den hastighed, hvormed processen blev gennemført. Fra jeg søgte til indledende interview, gik der 4 dage og hele processen tog mindre end 3 uger - FLOT!” 

Kandidat til Global Produktionsdirektør


”Rekrutteringsprocessen har været professionel og godt skruet sammen, både indenfor samtalen, tiden og forløbet som helhed. Matchen af profilen stemte overens med stillingsindholdet og jeg oplevede en rigtig god dialog på baggrund af fyldstgørende personlighedsmaterialer. Som sagt til Susanne, et godt professionelt forløb med god kemi og forventning, Rikke Hertz Counseling ligger klart over standarden indenfor rekrutteringsbranchen.”

Kandidat til Teamleder


”Jeg synes, det har været en rigtigt god proces. Der har på intet tidspunkt været noget at udsætte på processen og den tillid, og ikke mindst tryghed, der har været tilstede har gjort, at man næsten føler at RHC har været ens "mægler" og ikke kundens mægler. Det har været en fantastisk oplevelse, hvor jeg har følt engagement hele vejen igennem. Jeg synes, at profilmatchet har været helt perfekt. Mødet med virksomheden var sympatisk, handlekraftigt og ikke mindst motiverende. Det har været en hurtigt proces ifm. respons på modtagelse af ansøgningen. Efter samtale og test endda en endnu hurtigere proces - så det har været helt i top.”

Kandidat til Koncernøkonomichef


”Vi har ikke tidligere benyttet os af eksterne firmaer til at rekruttere vores ledere. En god samarbejds- partner af huset anbefalede os at bruge Rikke Hertz, for det havde vores samarbejdspartner god erfaring med. Så det gjorde vi, og jeg må sige at vi ikke har fortrudt vores beslutning. Rikke Hertz er utrolig god til at finde kemien i vores virksomhed, og rekruttere medarbejdere der passer ind i vores virksomhedsånd, og med de kvaliteter vi eftersøger. Hele processen har været meget professionel, og vi er løbende blevet underrettet omkring aktuel status. Vi kan derfor give Rikke Hertz vores varmeste anbefalinger.” 

Jimmi Nielsen


”Vi har anvendt Rikke Hertz Counseling til at rekruttere vores Salgskoordinator. Hele processen var præget af en grundighed, som gjorde at søgefeltet hurtigt og eksakt blev korrigeret i forhold til vores ønsker og krav. Processen blev herved ganske kort, med et udvalg af særdeles kompetente kandidater at skulle vælge imellem. Vi vil derfor med sikkerhed kontakte Susanne og Rikke hos Rikke Hertz Consueling næste gang vi har behov for at rekruttere en medarbejder”. 

Frederik Zacho


"Københavns Lufthavne A/S har samarbejdet med Rikke Hertz Counseling med professionel search og selection af adskillige ledere og specialister.
RHC arbejder professionelt med en proces, der er fleksibel og effektiv. Med stærke kompetencer evner de at forstå CPH's behov og vurdere kandidater, der matcher, trives og lykkes i stillingern.
Vi har med stor succes rekrutteret til følgende stillinger: General Counsel, Strategisk Indkøbschef, Kvalitetschef, Stabschef, Sikkerhedschef til SVO, Business Develop Manager, Trafic Forecaster, Finance Business Partner, HR Business Partner, Projektledere, Juridisk Personale konsulent, Business Controllere m.fl. Vi oplever at RHC arbejder seriøst og comittet med search og selection for CPH" 

Anja Lawson


"Jeg har været kandidat og igennem en rekrutteringsproces hos Rikke Hertz Counseling, og jeg vil gerne rose, den utrolige professionelle håndtering af hele forløbet. Vil absolut beskrive forløbet, som et af de bedst tilrettelagte og gennemførte, jeg har deltaget i".

Kandidat til International indkøbschef

"Meget spændende, professionel og kompetent. Hele processen virkede meget afslappet og rolig, hvilket tiltaler mig meget. Jeg følte mig hele tiden tryg og godt behandlet. Så mine bedste anbefalinger til Rikke og Susanne. Hit rate på 100%. Mødet med virksomheden var meget behageligt og imødekommende. Processen var super sjov og overrumplende for mig. Blev jo kontaktet og var egentlig ikke interesseret, da jeg havde andet tilbud på hånden. Men blev heldigvis overbevidst om noget andet, hvilket jeg er meget taknemmlig for. Super forløb og håber aldrig, vi mister kontakten”. 

Kandidat til International Indkøbschef


"Det har været et komprimeret forløb, men alligevel meget fint. Meget positivt, en super oplevelse, og jeg efterhånden har prøvet nogle stykker. Matchet er meget fint. Ovenud positive møder, følte mig meget velkommen og havde nogle rigtig gode snakke. Absolut intet at udsætte, jeg synes det har været et rigtig godt forløb. Glæder mig til det fremtidige samarbejde med Rikke Hertz Counseling". 

Kandidat til CFO


"Meget behageligt og grundigt rekrutteringsforløb. Effektivt og yderst professionelt! De oplysninger jeg fik omkringen stillingen, og den person jeg skulle møde, var korrekt. Processen var organiseret og struktureret med et personligt præg. Det hele var meget grundigt. Spændende og anderledes annonce. Der blev stillet både faglige og personlige spørgsmål, som havde relevans for stillingen, og som gav stof til eftertanke. Personlighedstesten var en øjenåbner. God tilbagemelding og alle deadlines er overholdt. Susanne er en meget behagelig person, der får én til at føle sig tryg". 

Kandidat til Salgskoordinator


"På en skala fra 1 til 10 (10 værende det bedste), så er det en 10. Hurtig og effektiv proces. Jeg oplevede RHC, som en meget skarp og nysgerrig rekrutteringsmægler. Det engagement der lå i lige at dobbeltchecke, hvem jeg var, inden jeg blev placeret i bunken. Det betød meget, eftersom min profil var lidt anderledes til stillingen. God sparring og god læsning af mig som kandidat, så jeg havde en god fornemmelse for det billede, der blev givet videre til virksomheden. Godt møde med den rekrutterende virksomhed. Jeg havde fået en god briefing inden selve mødet, så jeg vidste, hvad jeg kunne forvente. Ikke andet end tak for et godt forløb og jeg vil bestemt overveje at bruge Rikke Hertz Counseling i et evt. videre forløb omkring fremtidig karriererådgivning". 

Kandidat til Salgskoordinator


"Jeg har følt mig yderst tryg og i gode hænder, gennem hele forløbet. Det har naturligvis været med til at styrke min tro på, at det også er den rigtige beslutning, jeg har taget. Meget professionel proces, og helt anderledes end andre, jeg har mødt. Indtil videre tror jeg på, at I har fundet det perfekte match! Glæder mig til at få det bekræftet endeligt, når jeg starter i job d. 1 juni. Mit møde med virksomheden var meget positivt. Et miljø og en ånd der matcher det, jeg godt kan lide, og som jeg fungerer godt i. Jeg føler, at der har været udvist stor fleksibilitet i forhold til aftaler og stor respekt også, for min situation. Nu glæder jeg mig bare til at komme igang, og jeg har det rigtig godt med, at jeg i den første periode også skal holde kontakten til RHC. Ved ikke om der bliver brug for en "snak", men godt at vide, at muligheden er der". 

Kandidat til Product Manager


"Det har været et yderst kompetent og lærerigt forløb. I var gode til at gennemskue styrker og svagheder i min profil i forhold til den konkrete stilling. Det virkede ikke som en ekstern samarbejdspartner, men som en integreret del af virksomheden. Jeg synes, at det var et godt match, men desværre gik stillingen til en anden kandidat. Mødet med RHC øgede kun min interesse for virksomheden, og jeg kunne sagtens se mig selv der en gang i fremtiden. Jeg blev kontaktet uopfordret, men meget diskret, hvilket jeg sætter pris på. Susanne var meget fleksibel mht. tidspunkter for samtaler mv. Alle deadlines og aftaler blev overholdt. Jeg er glad for at have brugt tiden på dette forløb, selvom jeg ikke fik stillingen. Jeg synes, jeg har lært mere om mig selv og fået øjnene op for nye karrieremuligheder". 

Kandidat til Product Manager