Intimt og eksklusivt udviklings- og transformations Retreat på Kaffeslottet - Bornholm. 

Retreatet er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse, der har til formål at styrke din adgang til dit eget rene indre, og til det der er større end dig. Det er en rejse fuld af nærvær, glæde, fordybelse, velvære og mental, såvel som fysisk og sprirituel næring. Formålet med retreatet er at åbne for din spirituelle udvikling, samt at give dig ny indsigt i dig selv, for dermed at skabe ny udsigt. På retreatet vil du arbejde intenst med det essentielle og uopdagede potentiale i dig.

Vi vil arbejde med at opnå og styrke den dybere kontakt til din indre kraft. Du vil få fokus og tid til dig selv, så du vender hjem med skærpet sanselighed, større overskud og i en stærkere udgave af dig selv.

Retreatet rummer alle aspekter; krop sind og ånd, og åbnes gennem daglige transformerende vandreture i de bornholmske klipper, samt i den unikke rå natur, der er på Bornholm.

Efter 3 dage vil du vende tilbage til hverdagen med en stærkere oplevelse af adgang til din egen indre visdom, og til din spirituelle forbindelse. 

Det er muligt at deltage på det Spirituelle Retreat på Bornholm enten indeholdende 3 dages eksklusiv slowjuice detoxkur eller vegetarisk kost.

Læs mere om vores Spirituelle Retreats til Bornholm her:

  • Spirituelt Retreat Bornholm 
    Inkl. vegetarisk kost
    LÆS MERE HER
  • Spirituelt Detox Retreat Bornholm 
    Inkl. 3 dages eksklusiv slowjuice detoxkur
    LÆS MERE HER

Retreatet er dækket af Rejsegarantifonden.

Cron Job Starts