Rikke Hertz Fond for spirituel og personlig udvikling.

Fonden er med til at fremme vækst og udvikling for mennesker gennem en spirituel bevidsthed og konkrete kompetencer. Den har til formål at hjælpe mennesker, som har behov for støtte og udvikling, men som ikke økonomisk har mulighed for at investere i Den Spirituelle Lederuddannelse eller en Spirituel Udviklingsrejse til Bornholm hos Rikke Hertz Counseling.

Fonden er en uafhængig fond, uden en religiøs overbevisning, med en selvstændig målsætning og bestyrelse. Fondens midler kommer primært fra salg af billetter til diverse arrangementer, donationer fra både Rikke Hertz privat og Rikke Hertz Counseling, samt fra andre bidragsydere og fra salget af kinesisk te. Fonden bevilliger tilskud op til 50% til Spirituelle Udviklingsrejser på Bornholm, samt til en plads på Den Spirituelle Lederuddannelse. 

Ansøgningen skal indeholde information om: Hvem der søger, hvad personen søger, hvorfor personen søger, og hvordan personen fremover vil bidrage til at udvikle, hjælpe og støtte andre i deres spirituelle udvikling med de metoder, den viden, og de indsigter, som opnås gennem udviklingsforløbet hos Rikke Hertz Counseling.

Ansøgning til Rikke Hertz Fond

Cron Job Starts
Denne side bruger cookies.
Ved brug af siden accepterer du cookies.
Accepter