9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse, der har til formål at styrke din adgang både til dit eget rene indre, og til det der er større end dig. Det er en rejse fuld af nærvær, glæde, fordybelse, velvære og mental, såvel som fysisk og spirituel næring.

Den Spirituelle Udviklingsrejse er dækket af Rejsegarantifonden. 

Læs mere om vores Spirituelle Udviklingsrejse til Bali: LÆS MERE HER.

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 
"At unde mig selv et retreat med Rikke, er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Jeg trængte til ro og retning og at mærke mig selv. Jeg kom med åbent sind, og fik så meget mere med hjem, end jeg havde turdet håbe på. Alene omgivelserne, maden, naturen og selskabet var ren forkælelse af sjælen. Jeg blev guidet og favnet på tryggeste vis til nye indsigter på både arbejdsfronten og det indre plan. Jeg er fuld af taknemmelighed for at have mødt hver og én, som var en del af denne oplevelse."

De varmeste hilsner, Charlotte

 
Cron Job Starts
Denne side bruger cookies.
Ved brug af siden accepterer du cookies.
Accepter