"Da jeg læste om Rikke Hertz' Spirituelle Udviklingsretreat på Bali, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville deltage. Jeg var med i oktober 2017, og det var den bedste selvforkælelse jeg kunne give mig selv.

Jeg oplevede det smukkeste retreat med plads til at få mærket nogle af de tanker og følelser, som der ikke altid er plads til, eller som bliver prioriteret i en travl hverdag. Der var plads både til det, der kunne gøre ondt, være frustrerende og sorgfyldt - men at have tiden og være i de smukke omgivelser og den skønne energi, der er på Bali - gjorde processen både dybere, mere spirituel og helt fantastisk. Jeg fik tid til at udforske min spiritualitet, og blive mere klar på, hvad spiritualitet er for mig, og hvad jeg kan bruge den til.

Undervisningen fra Rikke og gæsteunderviserne var spændende input undervejs - vores forskellige ture ud af “Villaen” og oplevelser undervejs var alt sammen autentisk, lærerigt, spirituelt, kærligt og fyldt med mening og en rød tråd. 

Jeg vendte hjem med et fyldt hjerte af dyb taknemmelighed - for det Rikke og gæsteunderviserne skaber, for mødet med alle de helt fantastiske kvinder, jeg var afsted med -  min egen proces som fik lov at udfolde sig.

Dette er den ultimative gave/forkælelse til DIG - din krop - din sjæl - dine sanser - afsted med DIG!"

Transformation coach og Coaff partner Wolford Hørsholm

Nønne Strandstoft


“...Jeg har sluppet meget tung energi gennem årene; meget ego og forfængelighed. Men indtil Bali er der altid blevet en rest tilbage, en lille stemme derinde, der har holdt fast i mistroen til mig selv. En stemme, der har sat mig på plads, når jeg blev for kålhøgen. Den stemme er væk!!! Og jeg er oprigtigt fyldt med lykke, ydmyghed, taknemmelighed og kærlighed til mig selv, min mand, vores børn, min mor, familie og venner, mit arbejde - hele mit vidunderlige liv. Og jeg har for første gang en fri og fuld tiltro til, at jeg formår at skabe mit liv, som jeg ønsker det. Og at jeg kan gøre en reel og værdifuld forskel for de mennesker, jeg arbejder med. Jeg er ganske enkelt et nyt menneske efter Bali med jer...”

Ilia Swainson - Sanger, skuespiller, retoriker (KU) & cert.coach 


 ”At være på retreat på Bali med Rikke er den største gave jeg har givet mig selv længe. En selvforkælelse i højklasse, og selvindsigter, der har skabt kæmpe forandringer i mit liv bagefter, som jeg er taknemmelig for hver dag.” 

Kirsten Brink


 “At tage med på Bali Retreat har transformeret mig på SÅ mange positive måder - både mentalt og fysisk. Inden afrejse havde jeg aldrig dyrket yoga, mediation eller stiftet bekendskab med den spirituelle verden. På nogen måde. Jeg var helt grøn. Men jeg var åben, nysgerrig og modig. Og netop disse tre egenskaber gjorde, at jeg fik ubeskriveligt meget igen. Balirejsen har lært mig SÅ mange nye ting om mig selv - vil gerne fremhæve et par stykker: Jeg har lært at tage ejerskab for min egen lykke og føle lykke hele tiden, og ikke kun momentvis. Jeg har lært at tro - at tro på noget, som er større end mig - noget som jeg kan mærke. Jeg har lært at være bevidst om alt det, som jeg er taknemmelig for i mit liv...“

Stine Borgstrøm

Cron Job Starts
Denne side bruger cookies.
Ved brug af siden accepterer du cookies.
Accepter