Intime og eksklusive udviklings- og transformations rejser på Kaffeslottet, Bornholm. 

Den Spirituelle Udviklingsrejse er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse, der har til formål at styrke din adgang til dit eget rene indre, og til det der er større end dig. Det er en rejse fuld af nærvær, glæde, fordybelse, velvære og mental, såvel som fysisk og sprirituel næring. Formålet med retreatet er at åbne for din spirituelle udvikling, samt at give dig ny indsigt i dig selv, for dermed at skabe ny udsigt. På rejsen vil du arbejde intenst med det essentielle og uopdagede potentiale i dig.

Vi vil arbejde med at opnå og styrke den dybere kontakt til din indre kraft. Du vil få fokus og tid til dig selv, så du vender hjem med skærpet sanselighed, større overskud og i en stærkere udgave af dig selv.

Udviklingsrejsen rummer alle aspekter; krop sind og ånd, og åbnes gennem daglige transformerende vandreture i de bornholmske klipper, samt i den unikke rå natur, der er på Bornholm.

Efter 3 dage vil du vende tilbage til hverdagen med en stærkere oplevelse af adgang til din egen indre visdom, og til din spirituelle forbindelse. 

Det er muligt at deltage på Den Spirituelle Udviklingsrejse på Bornholm enten indeholdende 3 dages eksklusiv Slowjuice Detoxkur eller vegetarisk kost.

Læs mere om vores Spirituelle Retreats til Bornholm her:

 •  Spirituel Udviklingsrejse Bornholm 
  Inkl. vegetarisk kost 
  LÆS MERE HER 

  Næste Spirituelle Udviklingsrejse med vegetarisk kost 
  Onsdag den 20. februar - fredag den 22. februar 

 • Spirituel Udviklingsrejse Bornholm - DETOX
  Inkl. 3 dages eksklusiv slowjuice detoxkur
  LÆS MERE HER

  Næste Spirituelle Udviklingsrejse DETOX 
  Onsdag den 12. september - fredag den 14. september

 

Opholdet er dækket af Rejsegarantifonden.

Cron Job Starts
Denne side bruger cookies.
Ved brug af siden accepterer du cookies.
Accepter