1240 x 480 AR ann

Tag med på en særlig rejse ind i bevidsthedens verden

Lad din øgede bevidsthed være nøglen til at opleve bedre resultater og bliv en mester i at træffe de rigtige valg.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Søndag d. 11. februar 2024 kl. 12.00 - 18.00
Den Kongelige Opera,
Ekvipagemestervej 10 - 1438 København K

Efter den store succes sidste år, glæder vi os igen i år til at byde dig velkommen til et af de mest særlige og energi-fyldte steder, nemlig Den Kongelige Opera. Vi retter vores fokus mod at øge den menneskelige bevidsthed og vil igennem dette eksklusive arrangement tage dig igennem en uforglemmelig dag. Vi går i dybden med essensen af bevidsthedens kraft og lærer dig, hvordan du bruger den til at skabe resultater i dit liv – privat såvel som professionelt.

Rikke Hertz, spirituel erhvervsrådgiver og illusionist, foredragsholder samt forandringsskaber Anders Hansen har skabt et program, der styrker budskabet om bevidsthedens kraft til dig på både det kropslige, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan. Vi åbner døren til en spændende rejse mod højere livskvalitet, ægte lykke og succes. Så træd ind i denne dag med åbent sind og lad bevidsthedens lys guide dig mod en strålende fremtid.

Vi er stolte over at kunne præsentere to stærke personligheder, der deler deres omfattende erfaring og viden om bevidsthed. Martin Thorborg og Hella Joof vil berige os med deres indsigt, inspiration og læring, som kan bidrage til at forhøje dit bevidsthedsniveau.

Derudover glæder det os at forkæle dine sanser med de mest fantastiske musikalske indslag, leveret af det imponerende Farum gospelkor, ledet af Linda Andrews.

Ved at deltage støtter du samtidig UNICEF's vigtige arbejde med at bringe mad til de mest sårbare børn i verden. For hver solgt billet doneres 50 kr.

Vi gentager succesen fra sidste år med en hel dag fokuseret på at øge og styrke din bevidsthed, så du kan leve et liv i harmoni og balance og styrke dig selv på alle planer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.