foredrag_book

Foredrag med Rikke Hertz

Det er muligt at booke Rikke til et personligt og livsbekræftende foredrag, der inspirerer både ledere og medarbejdere til at skabe nye og positive resultater.

Rikke er kendt for sin evne til at tale fra hjertet, inddrage og involvere deltagerne og på en empatisk og direkte måde, og dele ud af sine erfaringer. Du bliver præsenteret for konkrete redskaber, som du let kan tage med dig og inkorporere i dit liv.

Foredraget viser jer, hvordan I som virksomhed kan anvende det spirituelle i hverdagen, højne jeres overskud- og energiniveau, tage jer bedre af hinanden og styrke den indre balance på arbejdspladsen såvel som privat.

I vil sidde tilbage med en klar forståelse af, hvad energi er, og hvordan I bruger den til at skabe betydningsfulde og positive forandringer.

Gennem foredraget fortæller Rikke om sit liv og om vejen dertil, hvor hun står i dag. En vej der har været fyldt med både risici og personlige kampe, men som viser, hvor langt man kan nå med troen på sig selv, og at vi alle er hjulpet af noget, der er større end os selv.

Afslutningsvis er det muligt at aftale en demonstration af en clairvoyant reading med en leder eller medarbejder i virksomheden, som ønsker at blive klogere på sine potentialer og udfordringer.

Rikke er spirituel rådgiver, coach og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side, når hun arbejder. Hun er derfor kendt for at adskille sig fra andre rådgivere og turde se tingene fra et andet perspektiv.

Er du interesseret i at booke Rikke til et foredrag, glæder vi os til at høre fra dig på info@rikkehertz.com.