Lev et spirituelt karriereliv

Det Spirituelle Business Netværk

DSC_2563-kopi web

I det Spirituelle Business Netværk får du inspiration til at forene det spirituelle og det erhvervsmæssige

Det Spirituelle Business Netværk er for alle, som ønsker at møde andre ressourcestærke, åbne og ambitiøse karrieresjæle, som har samme interesse og ønske om at vokse som bevidst menneske og gøre en forskel i erhvervslivet.

Netværket har til formål at inspirere dig til at leve et spirituelt karriereliv i overskud og balance, samtidig med, at du skaber stærke relationer og resultater privat samt professionelt.

Gennem oplæg fra gæsteundervisere, undervisning af Rikke samt øvelser i mindre netværksgrupper, bliver du præsenteret for flere forskellige dimensioner indenfor business og ny spirituel viden.

Du får mulighed for at præsentere dig selv og din virksomhed i mindre grupper, samt efter eget valg, at dele ud af din spirituelle tilgang til livet og i dit virke.

Det Spirituelle Business Netværk er et energifyldt åndehul, der giver dig inspiration, fællesskab, ny viden og brugbare værktøjer til at forbedre nuværende og ønskede resultater.

Vi mødes til seks netværksmøder og tilmelding er bindende for alle møder.

Det Spirituelle Business Netværk består af ressourcestærke, spirituelle personer, som alle er nysgerrige, søger inspiration og støtte til at forene det spirituelle med det erhvervsmæssige på bedst mulig vis - og skabe vækst og fremdrift.

Netværket er åbent for alle, som ønsker at møde andre spirituelle, åbne og ambitiøse karrieresjæle, der har samme ønske om at vokse som menneske og gøre en forskel.

Datoer for møder

  • Mandag den 8. april kl. 15.30-20.30
  • Mandag den 3. juni kl. 15.30-20.30
  • Mandag den 26. august kl. 15.30-20.30
  • Mandag den 4. november kl. 15.30-20.30
  • Mandag den 16. december kl. 15.30-20.30
  • Mandag den 27. januar 2025 kl. 15.30-20.30