DEN SPIRITUELLE DAG

I forbindelse med udgivelsen af Rikkes bog “SPIRITUEL - Din sjæl kan lede dig til succes" er det med stor glæde og fornøjelse, at vi byder velkommen til en personlig og inspirerende spirituel dag med Rikke Hertz i de skønne rammer på Kurhotel Skodsborg.

Rikke er spirituel rådgiver, coach og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side når hun arbejder, hvorfor hun er kendt for at adskille sig fra andre rådgivere og turde se tingene fra et andet perspektiv.

Du har nu en enestående mulighed for at opleve Rikke holde et foredrag om sit liv, og om vejen til der, hvor hun står i dag. En vej, der har været fyldt med både risici og personlige kampe, men som viser, hvor langt man kan nå med troen på sig selv, og at vi er hjulpet af noget, der er langt større end os selv.

Efter foredraget vil Rikke guide dig gennem powerfulde redskaber og metoder til at anvende det spirituelle på konkret og succesfuld vis, og styrke din evne til at skabe nye og forbedrede resultater karrieremæssigt og personligt.

Som afslutning på dagen giver Rikke en demonstration på to clairvoyante readings udvalgt fra publikum. Personerne bliver valgt via lodtrækning, blandt de, der har mod på at stille sig op, og ønsker at blive klogere på deres potentialer og mulige forhindringer til at nå deres ønsker og mål.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Den Spirituelle Dag med Rikke Hertz finder sted:

Torsdag den 4. oktober 2018
på Kurhotel Skodsborg fra kl. 15.00-19.30.

Det er muligt at bestille et signeret eksemplar af Rikkes bog “SPIRITUEL - Din sjæl kan lede dig til succes”.
Køb bogen her.

Tid: Torsdag den 4. oktober 2018 fra kl. 15.00-19.30
Sted: Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg
Pris: kr. 1.495 eksklusive moms. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding er bindende, og efter modtagelse af ordrebekræftelsen fraskriver du dig fortrydelsesretten.
Billetten er ikke refunderbar.