Foredrag med Rikke Hertz

Jeg har selv brugt mange år på at forbinde mig til den spirituelle energi, og det har ændret mit liv. Denne aften ønsker jeg at inspirere til forståelse og bevidsthed om den energi, som er i os og omkring os hele tiden.

I taknemmelighed & kærlighed,
Rikke

Alt i os og omkring os er energi. Vi mærker energien hele tiden i os selv, i andre og i vores omgivelser. Når vi lærer at mestre energien, kan vi tage lederskab i vores liv. Det handler min nyeste bog Energi – løft energien i kroppen, mentalt og spirituelt om, og i anledning af lanceringen inviterer jeg dig til et jordnært og spirituelt foredrag om, hvordan du kan løfte din energi.

Energi forbinder os til hinanden, til jorden og til alt andet levende. Energi kan føles som en boblende glædesrus eller som en knugende byrde. Energi kan være let og tung, og den påvirker os, selv om den ikke er vores egen.

Til foredraget lærer du din fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle energi bedre at kende. Du mærker den og lærer at slippe negative tanker og balancere dit energiniveau. Du bliver bevidst om, hvordan du stiller ind på Universets energi og tiltrækker det, du ønsker dig i livet.

Undervejs guider jeg en meditation, hvor vi sammen stiller ind på den største energi af alle; kærligheden. Jeg udvælger en tilfældig fra publikum, som får mulighed for at stille et personligt spørgsmål, som jeg beder mine guider om svar på. Jeg stiller mig udelukkende til rådighed for det reneste, højeste, bedste for modtageren.

PRAKTISKE INFORMATIONER

KØBENHAVN
Mandag den 31. Oktober kl. 19.00 - 21.00 - UDSOLGT
Mandag den 28. november kl. 19.00 - 21.00 - EKSTRA DATO
Clarion Hotel, Ellehammersvej 20 - 2770 Kastrup
Pris pr. billet kr. 550,-
AARHUS
Mandag den 14. november kl. 19.00 - 21.00
Centralværkstedet, Værkmestergade 9 - 8000 Aarhus
Pris pr. billet kr. 550,-
Tilmelding er bindende, og efter modtagelse af ordrebekræftelsen fraskrives fortrydelsesretten.
I tilfælde af, at vi må aflyse får du mulighed for at ændre din billet til et kommende foredrag eller få refusion.