Skip to content

FOREDRAG MED RIKKE HERTZ

I forbindelse med udgivelsen af Rikkes nye bog “Karma, synkronicitet og mod," er det med stor glæde, at vi inviterer til et personligt og inspirerende foredrag med Rikke Hertz.

Rikke er spirituel rådgiver, coach, fortatter og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Rikke bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side, når hun arbejder, hvorfor hun er kendt for at adskille sig fra andre rådgivere og turde se tingene fra et andet perspektiv.

Du har nu mulighed for at opleve Rikke i et foredrag om sit liv og om vejen dertil, hvor hun står i dag. En vej, der har været fyldt med både risici og personlige kampe, men som viser, hvor langt man kan nå med mod til at tro på, at vi alle er støttet af noget, der er langt større end os selv.

Rikke vil fortælle om, hvordan hun selv lader sig guide af synkronicitet, og hvordan det spirituelle har givet hende mod til at udleve sit fulde potentiale og leve i overensstemmelse med karmaloven.

Rikke fortæller på ærligste vis, hvordan hun har bevæget sig væk fra at være styret af Jantelov, til at lade sig guide af Karmaloven. Rikke guider desuden en kraftfuld meditation, som støtter dig i at få mere mod til at leve efter de universelle love.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Foredrag med Rikke Hertz finder sted:

Tid: Mandag den 20. Januar 2020 fra kl. 19.00 - 20.30
& Mandag den 3. Februar 2020 i København fra kl. 19.00 - 20.30

Sted: 
Clarion Hotel, Copenhagen AirPort
Pris: kr. 550,-

Det er muligt at forudbestille et signeret eksemplar af Rikkes bog “Karma, synkronicitet og mod,” som kan afhentes før foredraget.

Tilmelding er bindende, og efter modtagelse af ordrebekræftelsen fraskrives fortrydelsesretten.
Billetten er ikke refunderbar
Scroll To Top