1170x720_saloner_operaen

Kom med til en dag, der handler om bevidsthed – din bevidsthed.
Drømmer om at blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger i dit liv?
Med en øget og udviklet bevidsthed, har du nøglen til at forbedre dine resultater på alle områder i dit liv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Den Kongelige Opera, hvor vi fokuserer på at øge den menneskelige bevidsthed. Vi kaster lys på bevidstheden og den værdi, det har for dig at være et endnu mere bevidst menneske, som vil gøre, at du kan skabe bedre resultater på alle områder af dit liv.

Spirituel erhvervsrådgiver Rikke Hertz og illusionist Anders Hansen står i spidsen for programmet, der har til formål at bringe det bevidste budskab ud til dig - både mentalt og spirituelt som en livsforandrende vej til større livskvalitet, lykke og succes.

Vi er stolte af at kunne præsentere flere stærke personligheder, der deler ud af deres brede erfaring og viden om bevidsthed. Vi byder velkommen til Morten Albæk, Mia Wagner og Hella Joof, der beriger os med viden, inspiration, læring og nye indsigter til at løfte din bevidsthed.

Derudover glæder det os at byde velkommen til de mest vidunderlige musikalske indslag fra Monique og Linda Andrews store gospelkor.

Der doneres direkte til UNICEF og deres vigtige hjælpearbejde for at give mad til verdens udsatte børn, der sulter, 50 kr. pr. billet.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Søndag d. 5. februar 2023 kl. 11.00 - 18.00
Den Kongelige Opera,
Ekvipagemestervej 10 - 1438 København K