podcast

Podcast med Rikke Hertz

Spirituel med Rikke Hertz for Podimo

Min store og inderlige passion er, at være med til at gøre en forskel indenfor det spirituelle, og jeg tænker meget over, hvordan jeg kan bidrage med det til så mange af jer som muligt. Derfor glæder det mig at fortælle, at jeg har indgået et spændende samarbejde med podcasttjenesten Podimo. I min helt egen podcastserie deler jeg åbent og indgående ud af mine bud på spiritualitet og min egne erfaringer med at leve spirituelt – både privat og i erhvervslivet. Jeg har også fornøjelsen af besøg af forskellige klienter, hvor du som lytter, får lov til at komme med til deres personlige readings.
Desuden ønsker jeg at inspirere dig til at leve mere bevidst, spirituelt og at give dig inspiration til at udvikle dig og blive en bedre version af dig selv med afsæt i de spirituelle værktøjer. I podcastserien kommer vi eksempelvis ind på: 

  • Hvad det egentlig jeg kan?
  • Hvordan modtager jeg indsigter og informationer fra den spirituelle verden?
  • Hvordan kan du stille dig selv til rådighed som kanal for information? 

I hvert afsnit fokuserer vi på et livsområde. F.eks. kærlighed, parforhold, karriere osv.  Her stiller jeg ind på, hvordan vi med de spirituelle værktøjer kan optimere området i vores liv. 

Kloge Koner - Er du spirituel?

Det har taget Camilla Kjems 20 år at samle sig mod til at vedkende sig, at hun er spirituel, for der hersker mange fordomme omkring spiritualitet, religiøsitet eller mennesker, der bare tror på noget, der er større end dem selv. Men hvad vil det sige at have en mavefornemmelse, en intuition eller en sjette sans? Er spiritualitet et overnaturligt fænomen, eller er der i virkeligheden tale om noget helt almindeligt – som vi alle er i besiddelse af? Ugens kloge kone er clairvoyant, rådgiver og forfatter, Rikke Hertz. 

Lyden af et bedre liv - Din sjæl kan lede dig til succes

"Du skal ikke vente på, at få en samtale med mig. Du skal tage spirituelt lederskab i dit liv, for så har du den tryghed i dig forever - ikke kun i det her liv, også i fremtidige liv, at du ved, at du er en del af noget, der er større end dig. At du til hver en tid kan spørge dine guider."

Sådan siger spirituel erhvervsrådgiver, Rikke Hertz, på et tidspunkt hvor vi taler om den årelange ventetid, hun har på sine clairvoyante sessioner.  Rikke Hertz ønsker at man selv lærer, det hun kan, gennem de koncepter, hun skriver om i sine bøger.

I denne udsendelse taler vi især om hendes seneste udgivelse, Spirituel, Din sjæl kan lede dig til succes fra 2018.

Vi taler en masse mere om det at blive vejledt og at være den der vejleder - fælderne især, for basically har Rikke en pointe om at det er ensomt og afskåret, hvis man tror hjælpen til drømmelivet kommer udefra, igennem andres klarsyn. Rikke fortæller om sin historie og om, hvordan hun mærkede, at hun kun kunne være ægte og ren i sin energi, da det spirituelle blev en del af hendes forretningsliv.

Manus Manege - Er du spirituel?

Det er som om spiritualiteten kryber ind alle vegne; sådan oplever Manu Sareen det i hvert fald. Han undersøger i sin manege i dag, om det forholder sig sådan, og det gør han i selskab med et panel af gæster, der på hver sin måde er klog på det spirituelle Danmark. Rikke medvirker i denne podcast, hvor hun fortæller om sin måde, at leve og være spirituel på. 

Manus Manege- Selvudvikling for fuld skrue

Manu ser tilbage på året, der er gået og hvordan hans egen selvudvikling har været. En del af denne selvudvikling har været, at gå på Rikkes Spirituelle Toplederuddannelse, hvorfor Rikke medvirker i dette afsnit med at belyse, hvordan spiritualtiet er en vigtig del af selvudvikling.