SPIRITUEL INDRETNING

indret_frise

Ønsker du at højne energien i dit hjem eller i din virksomhed? At få ryddet ud i det gamle og skabt plads til det, som skaber størst mulig energi, harmoni og balance.

Riis & Hertz er eksperter i spirituel indretning og tilbyder en gennemgang af dit hjem eller din virksomhed, hvor de med udgangspunkt i indretningsfilosofien Feng Shui hjælper dig med at løfte energien og harmonien i dine fysiske omgivelser.

Hvad end du ønsker bedre relationer, fremgang i karriere og økonomi, styrket parforhold eller større personlig udvikling, vil du med den rette indretning af boligen kunne styrke disse aspekter.

Din bolig kan inddeles i ni hovedområder, som symboliserer forskellige aspekter af livet: kærlighed, selvudvikling, karriere, velstand, familie, omdømme, center, rejser & relationer, børn & kreativitet og helbred. Ved at styrke disse områder i de fysiske rammer i dit hjem, vil du opnå en forbedring og højere livsenergi på samtlige områder.

Ved konsultationen gennemgås de ni hovedområder i din bolig med fokus på at styrke lige præcis de områder, som er vigtigst for dig. Du vil få mulighed for at modtage rådgivning om møbler, farvevalg, tæpper, gardiner, m.m.

Charlotte Riis & Rikke Hertz har 22 års erfaring med rådgivning om indretning. I de seneste ti år har de desuden designet, rådgivet og produceret boligtilbehør, der styrker og udvikler energien i dit hjem.”

Kontaktinfo til Spirituel Indretning: 
Charlotte Riis - cr@rikkehertz.com