SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE BALI

bali foto frise

NI DAGES LUKSURIØS REJSE
MED MASSER AF RO, ENERGI OG VELVÆRE

Den Spirituelle Udviklingsrejse til Bali skaber fundament for personlig transformation, samt nye synlige og vedvarende resultater. Rejsen er for dig, der føler dig draget af muligheden for at vokse mentalt, fysisk og spirituelt. Du skal være klar til at udfordre dig selv, være motiveret for forandring, samt åben for at lære andre spirituelle sjæle at kende.

Bali bliver også kaldt for Gudernes Ø. Det gør den, fordi balineserne dyrker det guddommelige og spirituelle mere end noget andet folkefærd i verden. Det kan du både se og mærke, når du lander på den paradisiske Ø. Atmosfæren er helt unik, og i det du sætter dine fødder her, kan du mærke den kraftfulde energi, kærlige og omsorgsfulde befolkning, samt en enorm spirituel kraft.

Den Spirituelle Udviklingsrejse har et koncentreret fokus på aspekterne; balance af krop, sind og ånd. Disse åbnes igennem yin yoga, guidede meditationer, healing, intens massage af to massører på samme tid, vegetarisk udrensende kost, samt ild, vand- og jordceremoni, der harmoniserer, forløser og balancerer dig. Desuden modtager du en individuel clairvoyant reading fra mig, hvor jeg beskriver dine potentialer og muligheder.

Vi arbejder med at opnå og styrke den dybere kontakt til din indre kraft, samt at få klar adgang til din egen visdom og din spirituelle forbindelse. Du vender hjem med en dyb indre ro, masser af energi og nye indsigter, samt en næret, styrket og udrenset krop.

Opholdet er dækket af Rejsegarantifonden.

 

Læs mere om vores Spirituelle Udviklingsrejser til Bali her:

  • rikke-hertz-icon

    Spirituel Udviklingsrejse til Bali

    Søndag den 3. november 2019 - Mandag den 11. november 2019