UDTALELSER - BALI


Nønne

Da jeg læste om Rikke Hertz' Spirituelle Udviklingsrejse til Bali, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville deltage. Jeg var med i oktober 2017, og det var den bedste selvforkælelse jeg kunne give mig selv.

Jeg oplevede det smukkeste retreat med plads til at få mærket nogle af de tanker og følelser, som der ikke altid er plads til, eller som bliver prioriteret i en travl hverdag. Der var plads både til det, der kunne gøre ondt, være frustrerende og sorgfyldt - men at have tiden og være i de smukke omgivelser og den skønne energi, der er på Bali - gjorde processen både dybere, mere spirituel og helt fantastisk. Jeg fik tid til at udforske min spiritualitet, og blive mere klar på, hvad spiritualitet er for mig, og hvad jeg kan bruge den til.

Undervisningen fra Rikke var spændende input undervejs - vores forskellige ture ud af “Villaen” og oplevelser undervejs var alt sammen autentisk, lærerigt, spirituelt, kærligt og fyldt med mening og en rød tråd.

Jeg vendte hjem med et fyldt hjerte af dyb taknemmelighed - for det Rikke skaber, for mødet med alle de helt fantastiske kvinder, jeg var afsted med - min egen proces som fik lov at udfolde sig.

Dette er den ultimative gave/forkælelse til DIG - din krop - din sjæl - dine sanser - afsted med DIG!

Ilia

Jeg har sluppet meget tung energi gennem årene; meget ego og forfængelighed. Men indtil Bali er der altid blevet en rest tilbage, en lille stemme derinde, der har holdt fast i mistroen til mig selv. En stemme, der har sat mig på plads, når jeg blev for kålhøgen. Den stemme er væk!!! Og jeg er oprigtigt fyldt med lykke, ydmyghed, taknemmelighed og kærlighed til mig selv, min mand, vores børn, min mor, familie og venner, mit arbejde - hele mit vidunderlige liv. Og jeg har for første gang en fri og fuld tiltro til, at jeg formår at skabe mit liv, som jeg ønsker det. Og at jeg kan gøre en reel og værdifuld forskel for de mennesker, jeg arbejder med. Jeg er ganske enkelt et nyt menneske efter Bali med Rikke...

Kirsten

At være på Spirituel Udviklingsrejse til Bali med Rikke er den største gave jeg har givet mig selv længe. En selvforkælelse i højklasse, og selvindsigter, der har skabt kæmpe forandringer i mit liv bagefter, som jeg er taknemmelig for hver dag.

Stine

At tage med på Spirituel Udviklingsrejse til Bali har transformeret mig på SÅ mange positive måder - både mentalt og fysisk. Inden afrejse havde jeg aldrig dyrket yoga, mediation eller stiftet bekendskab med den spirituelle verden. På nogen måde. Jeg var helt grøn. Men jeg var åben, nysgerrig og modig. Og netop disse tre egenskaber gjorde, at jeg fik ubeskriveligt meget igen. Balirejsen har lært mig SÅ mange nye ting om mig selv - vil gerne fremhæve et par stykker: Jeg har lært at tage ejerskab for min egen lykke og føle lykke hele tiden, og ikke kun momentvis. Jeg har lært at tro - at tro på noget, som er større end mig - noget som jeg kan mærke. Jeg har lært at være bevidst om alt det, som jeg er taknemmelig for i mit liv...

Charlotte

At unde mig selv en Spirituel Udviklingsrejse til Bali med Rikke, er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Jeg trængte til ro og retning og at mærke mig selv. Jeg kom med åbent sind, og fik så meget mere med hjem, end jeg havde turdet håbe på. Alene omgivelserne, maden, naturen og selskabet var ren forkælelse af sjælen. Jeg blev guidet og favnet på tryggeste vis til nye indsigter på både arbejdsfronten og det indre plan. Jeg er fuld af taknemmelighed for at have mødt hver og én, som var en del af denne oplevelse.

Heidi

Tusind tak for en helt igennem perfekt planlagt tur til Bali. Jeg er dybt, dybt taknemmelig for den udvikling jeg går igennem, og for den gave det er, at få mulighed for at få den indsigt som jeg har fået på denne tur, så jeg kan fokuserer på det som fylder mit indre op, og ændre det, til en bedre version af mig. Jeg har fået indsigt i nogle ubevidste mønstre i mit liv, og har fået mine helt egne redskaber til hvordan jeg kan ændre dem. 
 
Rikke, - Jeg er dybt taknemmelig for din faglighed, og for den måde du på en kærlig måde får sagt de ting der skal siges. Det gør ondt at finde ud af, at nogle af de indre problemer man bokser med er selvskabt, og afspejler sig i ens ydre liv. Det kræver mod, tid og parathed at lytte og tage de ting ind man får at vide, men hold op hvor er det den største gave, man kan give sig selv.
 
Jeg er så lykkelig over at jeg har mødt dig, og at jeg har fået mulighed for at være med på både toplederuddannelsen og på Bali.

Henriette

Jeg har igennem de sidste 10 år haft et stort ønske om at give mig selv en udfordring. Jeg ville rejse afsted på en udviklingsrejse eller et retreat, og helst til Asien. Jeg havde hørt og læst rigtigt meget om Rikke Hertz’ Spirituelle Udviklingsrejser til Bali, og vidste bare jeg skulle give mig selv denne gave. 
Nu hvor jeg er hjemme igen, kan jeg kun sige at det har været en kæmpe gave! Alle burde opleve denne luksus og ro til sig selv. 
 
Jeg har oplevet ro, kærlighed til at kunne lytte til mig selv og lært at tage endnu mere lederskab i mit eget liv. 
 
Det har været en fantastisk oplevelse, hvor alle sanser er kommet i spil og skabt en transformerende udvikling! Stedet er så smuk, maden er fantastisk, det er det bedste personale, og jeg har fået de smukkeste nye bekendskaber, som jeg ved, at jeg vil bevare og drage nytte af i Danmark også. Jeg er yderst taknemmelig for denne oplevelse - så af hjertet tak!

Christina

Jeg kan på det varmeste anbefale en Spirituel Udviklingsrejse til Bali med Rikke. Rejsen gav mig indsigter for både krop, sind og sjæl som rækker langt ud over, hvad jeg havde regnet med, og som ikke kan beskrives, men skal opleves! Omgivelserne, servicen og maden er uden sammenligning, og skaber perfekte og rolige rammer for opholdet. Jeg har taget redskaber med hjem, som jeg bruger i det daglige og kommer til at blive ved med at bruge fremover. Advarsel: Når du har set lyset i hvad den spirituelle udvikling kan, så er der ingen vej tilbage.

Bodil

Jeg rejste til Bali fordi
jeg var fyldt indeni
af tanker og følelser i disharmoni.
 
Jeg rejser hjem og føler mig fri
føler min smerte er forbi
føler mig tømt for mit indre roderi
og for dét er jeg taknemmeli’.