SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE BORNHOLM

bornholm foto frise

Transformerende & Spirituel Udviklingsrejse til Gudhjem.

Kaffeslottet danner rammerne for Den Spirituelle Udviklingsrejse. På tre transformerende dage modtager du undervisning i spirituel udvikling, meditation, forståelse af energi, sparring på individuelle udfordringer og meget mere. Rejsen er for dig, der føler dig draget af muligheden for at blive inspireret spirituelt og mentalt.

Bornholm er en kraftfuld og spirituel Ø midt i Østersøen. Her er mange særlige spirituelle kraftsteder, smuk natur, blomstrende urter og stilhed. Den Spirituelle Udviklingsrejse påvirker balancen i krop, sind og sjæl, og åbnes gennem daglige magiske vandreture i de bornholmske klipper, meditationer, vegetarisk mad og juicer samt undervisning i spirituelle værktøjer til brug i din dagligdag.

På udviklingsrejsen modtager du en individuel clairvoyant reading fra mig, hvor jeg beskriver dine potentialer og muligheder. Jeg kan også tydeliggøre for dig, hvis du har forhindringer eller uhensigtsmæssige mønstre, der holder dig tilbage for at opnå dine potentialer. Efter tre dage vil du vende tilbage til hverdagen med en indre ro, samt en stærkere oplevelse af adgang til din egen indre visdom og spirituelle forbindelse.

Du vil være afklaret omkring hvilke skridt, du kan tage videre i din dagligdag til at opnå, balance, fremskridt og glæde.

Opholdet er dækket af Rejsegarantifonden.

Læs mere om vores Spirituelle Udviklingsrejser til Bornholm her:

 • rikke-hertz-icon

  Spirituel Udviklingsrejse Bornholm - DETOX

  Med eksklusiv detoxkur i samarbejde med Slowjuice Copenhagen

  Næste Spirituelle Udviklingsrejse DETOX
  Mandag den 27. januar 2020 - Onsdag den 29. januar 2020

 • rikke-hertz-icon

  Spirituel Udviklingsrejse Bornholm

  Med sund, nærende og vegetariske kost

  Næste Spirituelle Udviklingsrejse
  Mandag den 2. marts 2020 - Onsdag den 4. marts 2020