Skip to content

UDTALELSER - BORNHOLM

Christina

Tusinde tak.

Bornholm, Gudhjem og alle I skønne kvinder, der var med, vil fra nu af have en speciel plads i mit hjerte. Dagene på Kaffeslottet har virkelig åbnet mine øjne for alt det, der er større end os. Hvor er det en fantastisk følelse både for krop, sjæl og sind.

Jeg føler mig ren , elsket, accepteret og forstået.

Tak til Rikke for at åbne dørene helt op for mig, så jeg kan omfavne og udvikle min spiritualitet og lære mere, så jeg kan give mere kærlighed. Tak for fantastisk smuk, velsmagende og nærende mad og drikke. Tak til alle jer smukke, givende, kærlige kvinder, der var med på rejsen sammen med mig. 

Knus til jer alle og masser af god healende energi.

Pia

Af hele mit hjerte takker jeg for den transformerende og helende oplevelse I var en del af. Tak for jer alle!! Jeg vil glæde mig så meget til at ses igen og holde fast i de gode energier. De kærligste søndagskram.

Cecilie

At komme hjem" var de ord mit indre skreg til mig konstant, da det gik op for mig jeg skulle på retreat til Bornholm, til Kaffeslottet! Jeg glædede mig som et lille barn til juleaften! Jeg forstod ikke, hvor det der " hjem" kom ind, jeg har ingen (som i ingen) gode minder fra Bornholm. Jeg var der på koloni, da jeg var 7 år, jeg husker intet fra turen andet end da færgen igen lagde til kajs i København og mit blik søgte efter min mor og min elskede hund, men kun fandt min mor..., hunden havde hun solgt, mens jeg var væk, det var jo dens skyld, jeg tabte mit hår.

Rikke sørgede hurtigt for, at vi alle blev præsenteret for hinanden, med sin naturlige autencitet og nærværende personlighed føltes alt naturligt fra start, og vi 11, der var draget afsted til Bornholm, var hurtigt på bølgelængde med hinanden.

Kaffeslottet er et hus, der bare favner en så snart man træder indenfor, giver en følelse af ro, styrke, æstetik, hjemlighed, base og varme. Det virker helende på sjælen, udsigten er fantastik, uanset om man benytter køkken, stue, de forskellige værelser, sågar toiletterne, man oplever den rå, bløde, smukke bornholmske natur fra sin bedste side, når blikket naturligt drages ud af vinduerne.

Rikke havde på forhånd stillet ind på os og fordelt værelser. Hun viste tydeligt, hun havde glædet sig, var parat til at lære fra sig, små personlige kort til os hver og alt i hende strålede nærvær, tillid, rummelighed og overskud på alle planer. Der var ingen tvivl om, at alt var tilrettelagt for at give os den absolut bedste oplevelse.

Vi fik serveret måltider, der var guder forundt, sundt og nærende og hele tiden var naturen tænkt ind; svampe, blomster, krydderier, Bornholms delikatesser anrettet på smukkeste vis, så både øjne, mund og mave blev mættet...alt tænkt ind i de oplevelser dagen bød på... således at maden var opbyggende og let, eller lige lidt ekstra krudt, hvis dette var krævet.

Udviklingsrejsen lovede at være for krop, sind og sjæl, og dette blev i rigt mål indfriet, at komme styrket hjem...vi er blevet ført/ taget blidt ved hånden i denne rejse ind i den spirituelle verden og Bornholm, så fint og smukt.

"At komme hjem", Kaffeslottet, Bornholm og Rikke, ja hele denne skønne oplevelse helede min sjæl på en forunderlig måde. Da jeg trådte ind på kaffeslottet, og mødte al denne energi fra stedet og personerne, blev jeg overvældet af træthed, for min sjæl blev fyldt op på alle planer. Ser I, jeg har været i sorg de sidste par år, det værste at opleve at have mistet sig selv, at finde verden meningsløs, forsøge alle mulige tiltag uden held for at vende denne tilstand. På denne rejse lykkedes det endelig! Jeg er vendt hjem til mit elskede Frederiksberg med overskud, taknemmelighed, værdsættelse af naturen, en ny skøn " familie ", appetit på den skønne fauna og lækre mad, vi kan tilberede, samt se og efterleve at når de handlinger, vi foretager os, er for at hjælpe andre og gøre noget godt, netop er der, hvor jeg er lykkeligst. "At vende hjem" viste sig ikke, som jeg troede, at være til Bornholm, men i virkeligheden til mig selv.

Jeg fandt mit "life purpose", et vildt projekt, som jeg har på tegnebrættet, I love it!

I dyb taknemmelighed til dig, Rikke, som jeg observerede i de dage. Du er enestående for dine handlinger, alt er for at gøre noget godt for en sjæl, dette er så gennemsyret i din adfærd...tak for dig! Tak for det healende værelse!

Et ordsprog siger; "Når du lever i harmoni med dit inderste væsen, sker der magiske ting". Som jeg ser det, er dette netop, hvad du gør.

Dette fik jeg med mig: 10 nye venner, så unikke og helt specielle for mig, en drøm og "jeg er vendt hjem" til mig selv, min sjæl er her, og ønsker kun det bedste for dem, der er i kontakt med mig, en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

Tons af god energi herfra til jer alle.

Charlotte

At unde mig selv en Spirituel Udviklingsrejse med Rikke, er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Jeg trængte til ro og retning og at mærke mig selv. Jeg kom med åbent sind, og fik så meget mere med hjem, end jeg havde turdet håbe på. Alene omgivelserne, maden, naturen og selskabet var ren forkælelse af sjælen. Jeg blev guidet og favnet på tryggeste vis til nye indsigter på både arbejdsfronten og det indre plan. Jeg er fuld af taknemmelighed for at have mødt hver og én, som var en del af denne oplevelse."

De varmeste hilsner

Lisa

Jeg er netop vendt hjem fra 3 indsigtsfulde dage, der har givet mit indre et større udsyn og en stærkere tro til og for mig. Jeg er kommet hjem og allermest hjem til mig selv, det er en blid proces i mig, som tager mere og mere plads dag for dag.

Rikkes Kaffeslot er et sted, hvor du føler dig hjemme, hvor standarden og æstetikken er høj. Kaffeslottet er smukt udenfor som inde. Hver eneste detalje er en lise for øjet. Stuerne, du bevæger dig i, er harmoniske og afstemte, så du kan ikke andet end nyde og være og mest af alt være dig selv.

Udviklingrejsen er til spirituel fordybelse, stilhed, latter og kærligt nærvær og ikke mindst nærvær til alle de andre smukke mennesker, der ønsker at være åbne, at give og modtage. Nærvær til stedet og den Bornholmske natur og de mennesker, der har valgt at tage på denne rejse lige som dig selv.

Rikke er en kærlig og ærlig vært, der åbner ikke blot sit hjem, men sin store indsigt i det spirituelle, som hun kærligt deler ud af, svarer på spørgsmål, og giver et kærligt los i måsen i en stærk overbevisning og med en renhed, så det er tydeligt, at hun vil hver og en det bedste, og at hun vil dig det bedste.- Du er i kærlige og kyndige hænder fra første skridt i den åndelige spirituelle transformerende proces, hvor du træder ind i Rikkes univers.

De kærligste tanker

Mette

Kære Rikke,
 
Her et par uger efter hjemkomst fra Bornholm, vil jeg lige sætte et par ord på det, jeg fik ud af udviklingsrejsen til Bornholm.
 
Tak! I virkeligheden bare tak! Tak, fordi jeg fik mulighed for at give mig selv et boost af dimensioner. Hvor roen indfandt sig i min krop. Hvor jeg blev inspireret, og hvor jeg fik en masse redskaber til fremadrettet selv at booste ny energi i krop, sind og sjæl. Hvor jeg genfandt interessen og min tillid til det spirituelle univers.
 
Tak fordi jeg blev mindet om, at den evne jeg har til at “lytte til mig selv” (og dem der nu kan hjælpe mig med at vise vejen fremadrettet) skal næres os plejes.
 
I taknemmelighed og kærlighed til dig, Rikke.
Scroll To Top