emihlie_om

Om Emihlie Hertz Kilde

Emihlie har været optaget af personlig udvikling så længe, hun kan huske. Allerede som 9-årig deltog hun på sine første personlige udviklingskurser.

Siden da har hun uddannet sig videre både som coach og senest med en videregående uddannelse indenfor Enneagrammet, som hun i dag bruger som et af sine vigtigste redskaber, når hun underviser.

Hun brænder for at lære unge mennesker at elske sig selv, stå ved dem selv og føle sig opfyldte, glade og tilfredse, mens de forfølger og udlever deres vigtigste drømme og ønsker i livet.

At kunne stå fast i sig selv, kende sine grænser og turde stå ved dem, er af afgørende betydning for at turde følge sine drømme og komme i mål med dem. Emihlie lægger i sin undervisning stor vægt på, at du bliver klar på dine værdier, og hvad der gør dig glad, så du kan møde verden fra et stærkt fundament, hvor du føler dig god nok, præcis som du er og kan bevare troen på dig selv og dine evner.

Det spirituelle handler for Emihlie om at møde mennesker (inklusiv sig selv) med positivitet og åbenhed, samt at være nysgerrig og turde se tingene fra en anderledes vinkel end den logiske og rationelle.

Emihlie har været optaget af personlig udvikling så længe, hun kan huske. Allerede som 9-årig deltog hun på sine første personlige udviklingskurser.

Det er hendes største mission at gøre det spirituelle jordnært, let og forståeligt for unge mennesker, så det bliver et konkret værktøj, du kan gøre brug af i din hverdag.

Som leder og ansvarlig for teamet og driften i Rikke Hertz Counseling, bruger Emihlie dagligt sin spirituelle intuition og spirituelle redskaber, når der skal træffes større og vigtige beslutninger i virksomheden.

Emihlie er en kærlig, autentisk og ligeværdig coach og underviser, som ved hvordan det er at være ung, at være usikker på sin vej og på sig selv og at deale med de udfordringer og problematikker, som følger med dette.

Det er hendes mål at give dig redskaber til at kunne se indad – for kun når vi kan se indad, bliver vi i stand til at se udad.

Emihlie har deltaget på Rikkes Spirituelle Udviklingsrejser og har igennem sin opdragelse fået alle de spirituelle redskaber ind som en naturlig del af hendes personlighed. Derudover træner og udvikler hun konstant sine spirituelle evner.