Velgørenhedsfødselsdagsfest

PRAKTISKE INFORMATIONER

Dato og tidspunkt: Den 31. august kl. 11.00 - 16.00
Adresse: Høje Sandbjergvej 16, 2840 Holte
Donation for indgangsbillet: kr. 500,- pr. person + gebyr
Donationen inkluderer alle aktiviteter på dagen*

* undtaget af mad og drikke, lykkehjul, tombola og auktion.
Tilmelding er bindende, og efter modtagelse af ordrebekræftelsen fraskrives fortrydelsesretten.
Billetten er ikke refunderbar. 

Det er med største glæde, at jeg som ambassadør for Gadens Børn og sammen med min gode ven Jesper Lundorf, der er ambassadør for Børneulykkesfonden, inviterer til stor fødselsdagsfest.

Festen bliver holdt for børnene, så det bliver en fantastisk “fødselsdag”, hvor vi samler ind til Gadens Børns etablering af et børnehjem i Kolkata og Børneulykkesfondens projekt med flere Legehelte på hospitalerne i Danmark.
Alle indtægter fra salg af billetter samt donationer på dagen går ubeskåret til Gadens Børn og Legeheltene.

Fødselsdagsfesten byder på skøn underholdning for hele familien: Skattejagt, hoppeborge, ansigtsmaling, ballonmand, trafiklegeplads, minigolf turnering, Starwars optræden og boder med mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.
Derudover vil der være auktion og et lykkehjul med lækre ting og præmier til både børn og voksne samt optrædener med dans og sang af blandt andre Leonora, vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Vi tænder op i vores grill og serverer lækker mad, drikkevarer, kager, økologisk juice og den største fødselsdags-kagedame.

Vi håber, at du og dine børn (eller børnebørn) vil støtte op om vores indsamling og samtidig få en dejlig dag og masser af oplevelser, sjov og fællesskab.

I taknemmelighed & Kærlighed
Jesper & Rikke