De Spirituelle Bevidsthedsstunder

Praktiske informationer

Onsdag d. 29. Maj kl. 9.30-12.00

Investering kr. 1.500,-

Alle arrangementerne finder på vores særlige sted:
Freden - Duemosevej 35-37
3460 Birkerød

Oplev live readings og få dybere livsindsigter og spirituel næring

Ønsker du at få større klarhed og retning på, om du er på rette vej? Om du udlever dit fulde potentiale eller om der er noget, der hæmmer din udvikling mod dine drømme, ønsker og mål?

Alle mine udviklings- og uddannelsesforløb består af clairvoyante readings, hvor jeg stiller ind på dig og fornemmer dine potentialer og muligheder. Clairvoyance er en form for lasersyn, hvor jeg kan se og fornemme dine potentialer, muligheder og udviklingsområder. Det er et effektivt redskab til at nå frem til de vigtigste emner og steder, der kan støtte dig bedst muligt på din udviklingsrejse.

Jeg har igennem de seneste 20 år arbejdet intensivt med clairvoyante readings, men jeg har også en drøm om at give alle de universelle og brugbare råd, værktøjer og guidance videre, som jeg kanaliserer ned i mine readings. Derfor glæder det mig meget, at jeg for første gang byder velkommen til disse særlige og eksklusive arrangementer med fokus på meditation og clairvoyante svar på mit særlige sted, Freden.

Jeg byder velkommen til 25 åbne og nysgerrige sjæle, der ønsker at opleve readings live og få gavn af de spirituelle indsigter, guiderne kommer med.

Jeg vil tilfældigt udvælge fem personer, der får mulighed for at stille mig et clairvoyantisk spørgsmål.

Jeg stiller mig kun til rådighed for det reneste, højeste og bedste, og de svar, der kommer, vil altid være universelle og give alle, der lytter med, nye indsigter, brugbare værktøjer og et højere niveau af bevidsthed. Du bliver inspireret til, hvordan du arbejder med lignende muligheder og forhindringer i dit liv, og igennem disse øjeblikke af dyb forbindelse, udforsker vi universelle emner og læring, der berører os alle.

Du modtager også særlige spirituelle gaver til en samlet værdi af kr. 1.600,-.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til denne særlige stund med mulighed for at åbne døren til din egen personlige transformation.

I taknemmelighed & kærlighed,
Rikke

Købte billetter refunderes ikke.
I tilfælde af aflysning af Rikke Hertz Counseling tilbydes det at rykke din billet til en anden dato.
Det er kun muligt at købe en billet til dig selv. Ønsker du at deltage sammen med andre, skal I hver især gå ind og købe en billet.
Billetter kan ikke købes sammen med fysiske produkter.