Skip to content

UDTALELSER

DEN SPIRITUELLE LEDERUDDANNELSE

rikkehertz_udtalelser

Rikke Glad

For mig har Den Spirituelle Lederuddannelse hos Rikke Hertz betydet en større tro på mig selv. Både som menneske og i min karriere. Jeg er blevet mere bevidst om uhensigtsmæssige mønstre som jeg lægger i vejen for mig selv og min udvikling, og har lært at ændre disse i en mere positiv retning. Jeg er blevet mere bevidst om min energi og til at bruge den som et aktivt redskab i mine relationer med andre mennesker. Og meget væsentligt for mig, har jeg lært at meditere. Et utroligt værdifuldt redskab i min hverdag, som giver mig den fornødne ro og ”grundstøtte” som jeg har brug for.

Og så har jeg udvidet mit netværk med de mest vidunderlige mennesker, som jeg har været på denne rejse sammen med. Rikke Hertz formår at skabe en fortrolig stemning fra første færd, så man som kursist føler sig tryg og hurtigt betror gruppen de udfordringer man står overfor – det være sig personlige eller faglige.

Der er ikke noget ”hokus pokus” over Rikkes metoder, men alligevel kan det ofte være svært at beskrive overfor andre hvad det er, man lærer på denne uddannelse. Jeg kan blot konstatere, at efter min uddannelse hos Rikke Hertz, er jeg blomstret som menneske og har fået langt større succes fagligt og professionelt.

Maria Oldenbjerg

Da jeg startede på den spirituelle lederuddannelse hos Rikke, var jeg bevidst om jeg havde massser af energi. Men jeg ville gerne sikre mig at jeg brugte min energi rigtigt, så jeg dermed kunne blive en bedre udgave af mig selv, opnå mine mål og forhåbentlig blive bedre rustet til at gøre en forskel for andre - både privat og på job.

Holdet var utrolig godt sammensat af spændende og berigende personligheder, som jeg er yderst taknemlig for jeg har lært at kende og som jeg fortsat holder tæt kontakt til. Gennem hele forløbet blev mine grænser udfordret og rykket. Rikkes dragende måde at formidle og involvere os igennem forløbet var fantastisk. Hun formåede at møde os alle "hvor vi var" og tage udgangspunkt i hver vores individuelle behov, så vi alle blev løftet på hver vores måde. Jeg havde ikke forestillet mig at jeg ville afslutte forløbet med en så fyldt rygsæk af værdifulde værktøjer, som jeg nu dagligt benytter mig af.

Jeg er klart blevet meget mere bevist om, hvordan jeg skal bruge mig selv og prioritere hvad jeg vil give energi. Harmoni og balance har fået en ny betydning i mit liv og jeg har lært at lytte til min egen intuition og bruge den. Forløbet har givet mig mere ro, bedre fokus, mere nærvær og har uden tvivl også gjort mig til en bedre leder.

Julie Secher Kau

Jeg har gået på den Spirituelle Lederuddannelse og vidste faktisk ikke hvad jeg skulle forvente? Jeg var spændt og også lidt afventende, men jeg må sige at det slog benene væk under mig, for der er intet hokus pokus, det handler om at komme ind til din egen kerne, det handler om at finde din vej, din styrke og om hvordan du kan indfri dit potentiale.

Rikke Hertz er en utrolig engageret og spændende lærer, der formår at gøre vejen let og tydelig. Det er wellness for hjernen, og derudover har jeg mødt nogen fantastiske mennesker på mit hold, så det handler også om netværk, hvilket Rikke heller ikke lægger skjul på. Lad os hjælpe hinanden med at nå vores mål, den sætning er meget brugbar i det virkelige liv.

Derudover har det været fantastisk spændende at lave alle de meditationer, øvelser og have de snakke vi har haft i gruppen.

Jeg kan kun anbefale Den Spirituelle lederuddannelse.

REN LUKSUS FOR DEN FORTRAVLEDE MENNESKEHJERNE.

Mette

Den spirituelle lederuddannelse inspirerede mig til at lægge mit liv helt om. En rutsjebanetur med op og nedturen startede og jeg ændrede alt i mit liv. Jeg lærte at bruge naturen, jeg lærte at meditere, at finde ro, at være taknemmelig for alt det gode der omgiver mig, at holde fokus, at mærke og føle hvad der er rigtigt præcis for mig. Jeg har fået en følelse af frihed . I taknemmelighed - Rikke - tak - for denne spændende rejse som bare ingen ende tager ....

Beinta Unni Marr

Jeg har altid haft indre drivkraft og masser af energi, og sammenholdt med en positiv holdning troede jeg, at jeg udnyttede mit fulde potentiale, for jeg har altid været i stand til at nå mine mål. Men mit ønske om fortsat udvikling og forbedring af mine færdigheder sporede mig ind på Rikke, der ledsagede mig på ”mit livs rejse.” En beslutning, der blev afgørende for en ændring i mit liv i en dimension jeg ikke vidste fandtes.

Jeg har udviklet en bedre føling for ”nu’et” og kan straks fornemme en situation. Jeg er blevet mere effektiv til det, jeg laver, en utrolig udtalelse fra en person, der har ry for at være højest effektiv. Min livsfilosofi har altid været ’man kan hvad man vil’, og det er blevet en langt mere integreret del af mig.

Med Rikke som læremester er jeg blevet løftet til et højere indsigtsniveau. Jeg er en gladere og mere effektiv udgave af mig selv. Til trods for at jeg holder meget af min arbejdskarriere, har jeg fundet en bedre balance mellem mit arbejde og mit privatliv, uden at have ofret noget. Som en bonus har jeg haft det privilegium at møde fantastiske mennesker, beslægtede sjæle, kære venner, som vil vedblive med at være en del af mit liv for altid.

Ingrid

"Rikke samlede mig op efter en forfærdelig og ydmygende exit fra et firma. Sammen gennemgik vi forløbet og mulighederne, fik udarbejdet en handlingsplan og fik en fornyet tro på arbejdslivet. Efter 2 måneder var jeg landet i mit bedste job nogensinde. Jeg valgte derfor at fortsætte på ledelsesuddannelse for at sikre, at jeg fortsatte optimistisk og produktivt i mit nye job. Ledelseskurset har givet mig redskaber til at håndtere typiske situationer og konflikter på arbejdspladsen og har givet mig en klart forøget arbejdsglæde og produktivitet", som jeg og mine omgivelser nyder godt af hver dag".

Esther

Kære Rikke

Jeg er fyldt med kærlighed og taknemmelighed for den intensive, kraftfulde og befriende uddannelse hos dig.

Den Sprirituelle Lederuddannelse har givet mig et stærkt boost samtidig med at jeg fik mit glade livssind tilbage, hvor jeg kan tappe ind i mine egne resourcer og intuition.

Da jeg startede hos dig, var jeg et sted hvor mit hoved havde taget over og forbindelsen til kroppen var skåret fra. Jeg kunne ikke føle mig selv. Alt blev til ’overtænkning’ og bekymringer om ingenting.

Du har hentet mig tilbage. Stille og roligt, hen over forløbet af uddannelsen, kunne jeg mærke mig selv mere og mere. Kroppen, hjertet og maven er jo så smarte og ved meget hurtigere og sikker hvad der er det rigtige. Hvor er jeg glad for at have fået dine redskaber. De fungerer så vidunderligt. Jeg kan ikke længere forestille mig et liv uden meditation, energiskifte og forbindelse med guiderne.

Tak og tak igen, herlige Rikke!

Jeg vil værne om dine læringer, blive ved med at øve og forbedre og ser frem til at integrere alt dette også i mit arbejdsliv.

Tak også for mit skønne hold og sammensætningen i gruppen.

I næste uge vil vores gruppe mødes for første gang efter afslutningen. Måske løfter vi sammen de gode energier så det kan mærkes helt hen til Holte, hvem ved 😉

Scroll To Top