Individuelt Forløb

Virksomhedsrådgivning
& Counseling

Tvivl er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer i karriererådgivning hos mig. Nogle har mistet troen på, at de kan komme videre i et job, andre har helt urealistiske forventninger til deres muligheder.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine evner, muligheder og mål. Jeg taler ikke folk efter munden. Jeg siger det, der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som peger fremad og giver muligheder. Vi river ikke ned, men bygger op - sammen.

Coaching hos mig er ikke nødvendigvis i en form, hvor min klient selv finder alle svarene. Jeg stiller mange spørgsmål, men jeg kan også sagtens finde på at give råd. Eller inddrage mine eller andres erfaringer i samtalen.

I mange år har jeg haft helt lukket ned for muligheden for at starte  individuelle forløb. Jeg er dybt taknemmelig og beæret over den store interesse, der har været, og fortsat er for at komme i individuel rådgivning hos mig. Jeg kontakter løbende de, der er skrevet op på min venteliste. Du får direkte besked, hvis jeg har mulighed for at tilbyde dig et forløb.

DIT POTENTIALE

Clairvoyance er for Rikke at kunne fornemme et andet menneskes potentialer og muligheder.

Rikke tilbyder ikke enkelte sessioner, men arbejder udelukkende med forløb på minimum 5 sessioner, da hun kun ønsker at arbejde med det, der skaber udvikling, forandring og varige resultater.

Et forløb hos Rikke starter med en reading, hvor Rikke bruger sine clairvoyante evner til at stille ind på dig, dine potentialer samt dine mulige forhindringer i at udleve dit fulde potentiale.

Investeringen for et forløb på 5 sessioner udgør kr. 30.000,- ex. moms.

Clairvoyance er en form for “lasersyn”, hvor Rikke ser det, I sammen skal arbejde med. Dette bringer jer hurtigt og effektivt frem til de vigtigste temaer og de steder, I skal sætte ind i de kommende sessioner.

Den skaber et godt fundament og er det mest effektive “værktøj”, Rikke arbejder med i rådgivningen. Sammen bruger I den spirituelle tilgang til effektivt og konkret at komme til mål og resultater. I vil få øje på de blokader eller skjulte mønstre, som spærrer for din udvikling.

De individuelle forløb er også en del af vores Spirituelle Lederuddannelse og Spirituelle Toplederuddannelse. Der er tre individuelle sessioner inkluderet i begge uddannelsesforløb. Du kan læse mere om uddannelserne her.

COUNSELINGFORLØB

I et counseling forløb arbejder vi med at skabe bevidsthed om og udvikle både det faglige og det personlige potentiale.

Et individuelt counseling forløb omfatter typisk disse elementer:

  • Klarhed over dine personlige ressourcer, potentialer og udviklingsområder.
  • Overblik over dit energiniveau og din arbejds- og ledelsesstil.
  • Overblik over din evne til at kommunikere, samt fokus på din gennemslagskraft.
  • Afklaring af karrieremål – hvad er dit drømmejob, og hvordan skaber du det?
  • Strategisk sparring om konkrete jobmæssige cases, mål og resultater.
  • Sparring om medarbejdere – måder at opnå motivation og højere performance på.
  • Fokus på opnåelse af dine forretningsmæssige og personlige mål.