forloeb

Karriererådgivning & Counseling

Tvivl er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer i karriererådgivning hos mig. Nogle har mistet troen på, at de kan komme videre i et job, andre har helt urealistiske forventninger til deres muligheder.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine evner, muligheder og mål. Jeg taler ikke folk efter munden. Jeg siger det, der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som peger fremad og giver muligheder. Vi river ikke ned, men bygger op - sammen.

Coaching hos mig er ikke nødvendigvis i en form, hvor min klient selv finder alle svarene. Jeg stiller mange spørgsmål, men jeg kan også sagtens finde på at give råd. Eller at inddrage mine, eller andres, erfaringer i samtalen.

DIT POTENTIALE

Clairvoyance er for Rikke at kunne fornemme et andet menneskes potentialer og muligheder. 

Et forløb hos Rikke består af 5 sessioner og starter med en reading, hvor Rikke bruger sine clairvoyante evner til at stille ind på dig og dine potentialer og muligheder, og dine mulige forhindringer i at udleve dit fulde potentiale.

Rikke tilbyder ikke enkelte sessioner, men arbejder udelukkende med forløb af minimum fem sessioner, da hun kun ønsker at arbejde med det, der skaber udvikling, forandring og varige resultater.

Clairvoyance er en form for “lasersyn”, hvor Rikke ser det, I sammen skal arbejde med. Dette bringer jer hurtigt og effektivt frem til de vigtigste temaer, og de steder, I skal sætte ind i de kommende sessioner. Den skaber et godt fundament, og er det mest effektive “værktøj”, Rikke arbejder med i rådgivningen. Sammen bruger I den spirituelle tilgang til effektivt og konkret at komme til mål og resultater.

Sammen vil I få øje på og tale om de blokader eller skjulte mønstre, som spærrer for din udvikling. Mange mennesker er fx meget optagede af ideer om det, de absolut ikke vil, eller det de ikke kan.

Som medie kommunikerer Rikke med den spirituelle verden. Hun stiller sig til rådighed for andre bevidstheder og andre sjæle, der på denne måde kan komme igennem og give beskeder videre til dig.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at opstarte et individuelt forløb, da Rikke ikke tager imod nye klienter til individuelt forløb.

Ønsker du vejledning og guidance fra Rikke, anbefaler vi dig at læse om vores uddannelser.

COUNSELINGFORLØB

I et counseling forløb arbejder vi med at skabe bevidsthed om og udvikle både det faglige og det personlige potentiale.

Et individuelt counseling forløb omfatter typisk disse elementer:

  • Klarhed over dine personlige ressourcer, potentialer og udviklingsområder.
  • Overblik over dit energiniveau og din arbejds- og ledelsesstil.
  • Overblik over din evne til at kommunikere, samt fokus på din gennemslagskraft.
  • Afklaring af karrieremål – hvad er dit drømmejob, og hvordan skaber du det?
  • Strategisk sparring om konkrete jobmæssige cases, mål og resultater.
  • Sparring om medarbejdere – måder at opnå motivation og højere performance på.
  • Fokus på opnåelse af dine forretningsmæssige og personlige mål.