Om Rikke Hertz

Min historie starter med, at jeg som halvandet år gammel bliver fundet ved en skraldespand i Korea og adopteret til Danmark. Gennem mange år kæmpede jeg med mit selvværd, mit forhold til min krop, kærlighed og parforhold, arbejdslivet og tilværelsen, og en lang kamp for at finde min rette karrierevej som spirituel erhvervsrådgiver.

Min vision er at bringe det spirituelle univers ind i erhvervslivet og gøre det anerkendt, anvendt og respekteret, som et middel til at nå virksomhedens resultater og dine personlige mål.

Jeg arbejder med virksomheder, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, samt med mennesker, som ønsker at udvikle sig både personligt og i forhold til næste skridt i karrieren. 

Jeg er coach og clairvoyantisk medie - og bruger både min rationelle hjerne, min intuition og mine spirituelle evner, når jeg arbejder. Det kalder jeg spirituel rådgivning. Kombinationen af disse elementer gør, at jeg har mulighed for at se potentialer og muligheder fra en anderledes vinkel og mod til at tydeliggøre dine udviklingsområder. 

Missionen er at hjælpe dig til at nå dit ypperste mål og give mulighed for bedre job- og livskvalitet, tilfredshed og lykke.

Spiritualtiet er for mig en tro på, at der er noget, som er større end mig selv. Det er en overbevisning, der er stærk og etisk i orden. Spiritualitet handler i høj grad om energi, mod og den måde, jeg møder andre mennesker på og lever mit liv - både privat og professionelt. 

Jeg håber, jeg kan inspirere dig til at få mere spiritualitet ind i dit liv og til at støtte dig i din personlige udvikling.

Modtag min gratis e-bog

Er du interesseret i at vide mere om Rikke og de muligheder, vi tilbyder, kan du downloade vores e-bog som PDF lige her.