Om Rikke Hertz

Min historie, hvor jeg som halvandet år gammel bliver fundet ved en skraldespand i Korea og adopteret til Danmark. Gennem mange år kæmper jeg med mit selvværd, mit forhold til min krop, kærlighed og parforhold, arbejdslivet og tilværelsen, og en lang kamp for at finde min rette karrierevej som spirituel erhvervsrådgiver.

Min vision er, at bringe det spirituelle univers ind i erhvervslivet og gøre det anerkendt, anvendt og respekteret, som et middel til at nå virksomhedens resultater og dine personlige mål.

Jeg arbejder med virksomheder, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, samt med mennesker, som ønsker at udvikle sig både personligt og i forhold til næste skridt i karrieren.

I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med organisationsudvikling, virksomhedsrådgivning, samt sparring med mennesker, der ønsker at gå nye veje, eller køb og salg af virksomheder. Derigennem har jeg opbygget et stort netværk i mange brancher, og er i dag ejer af flere virksomheder.

Jeg er coach og mentor - og så er jeg clairvoyant, healer og medie. Jeg bruger både min rationelle hjerne, min intuition og mine spirituelle evner, når jeg arbejder. Kombinationen af alle disse elementer gør, at jeg tør se tingene fra en anderledes vinkel.

Missionen er, at hjæpe dig til at nå dit ypperste mål og give mulighed for bedre job- og livskvalitet, tilfredshed og lykke.

Spiritualtiet er for mig en overbevisning, der er stærk og etisk i orden. Spiritualitet handler i høj grad om den måde, jeg møder andre mennesker på og lever mit liv - både privat og erhvervsmæssigt.

Jeg håber, jeg kan inspirere dig til at få mere spiritualtiet ind i dit liv, og til at støtte dig i din personlige udvikling.

Her er dine muligheder