Skip to content

UDTALELSER

DEN SPIRITUELLE UNGDOMSUDDANNELSE

rikkehertz_udtalelser

Maria Cornelia Pedersen

Jeg har lært utrolig meget om mig selv og udviklet mig overraskende hurtigt igennem Emihlie og Rikkes Spirituelle Ungdomsuddannelse. Da jeg meldte mig til denne uddannelse, besluttede jeg mig for, at nu skulle der ske nogle personlige ændringer. Fordi jeg også er ung, og har behov for at udvikle mig som menneske og allerede være på forkant/forbygge alle de ting, der sker for en, når man bliver ældre. 
 
Emihlie og Rikke har lært mig om det mentale mindset, forskellige mindset modeller, meditation, selvkærlighed, mål i livet, loven om tiltrækning, taknemmelighed mm. Det har åbnet mine øjne for nogle områder, som jeg slet ikke havde tænkt på havde så stor en betydning for os som mennesker. Det er redskaber, jeg kan bruge i forbindelse med min dagligdag, på arbejdet, studiet, over for min kæreste, relationer, familie og bare over for mig selv. Øvelsen i at tage spirituelt lederskab over sit eget liv, har betydet alt for mig!
 
Udover dette har jeg også mødt nogle fantastiske mennesker på uddannelsen! Vi er alle forskellige, og er kommet på uddannelsen af forskellige årsager. Men en ting er sikkert, og det er, at vi alle er der for at udvikle os, og jeg har oplevet en dybere relation til denne gruppe, end jeg faktisk har med mange af mine venner og veninder. Det er et frit forum hvor alle følelser, tanker og humoristiske indslag altid er tilladt. Det skaber den dejligste energi og hver gang jeg kører derfra, er jeg helt høj på god energi, og føler at jeg kan gå ud i verden med POWER og POSITIVITET!  
Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har mødt Emihlie og Rikke. 
Tusind tak for alt det i har lært mig!! <3 <3  
 
Kæmpe knus og kærlighed herfra

Ida Marie Kofoed

Jeg kan mærke en kæmpe forskel imens at jeg har gået på uddannelsen. I starten havde jeg svært ved at se min udvikling, fordi jeg lige skulle stoppe op og reflektere over de værktøjer jeg har fået. Nu kan jeg se, hvor lykkelig jeg faktisk er blevet af at gå på uddannelsen. Jeg er simpelthen så taknemlig og rørt over alt det jeg tager med mig. Jeg har faktisk slet ikke lyst til at stoppe. På den spirituelle uddannelse lærer du virkelig meget om at finde din indre glæde og blomstre indefra. Det at gå på den spirituelle ungdomsuddannelse er en af de bedste beslutninger jeg har taget. Det at dele sårbare ting med hinanden, finde glæde over små ting og tro på sine styrker, har også været noget af det jeg tager med mig. Jeg har samtidigt også fået et bedre selvværd og blevet klar over, hvor vigtigt det er at sætte delmål. Der er en masse hjerterum, fordybelse og nærvær på uddannelsen, som vi mangler i vores hverdag. Derfor vil jeg klart anbefale uddannelsen, fordi du skylder dig selv den oplevelse. Tak for uddannelsen og tak for jer.

Nicole Jones

Til dig som er i tvivl om du skal investere i Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Det korte svar er JA!


Med et indre ønske o, at kunne stå stærkt i mit eget lys, startede jeg på Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Aldrig havde jeg forestillet mig, at jeg ville gennemgå en så stor forvandling, som jeg har gjort på blot 8 måneder. Jeg kan mærke det rigtig meget inden i mig selv, men mine omgivelser har også flere gange kommenteret på det. 
Før jeg startede på Den Spirituelle Ungdomsuddanelse var jeg fyldt med frygt og usikkerhed efter et liv med meget sygdom. Jeg brugte ofte uønsket meget af min energi på alt det dårlige og de negative ting. Jeg kunne ikke selv finde ud af, hvordan jeg skulle blive glad og stærk igen. 
Fra det første øjeblik jeg trådte ind hos Rikke og Emihlie, har jeg følt som om, at jeg var en del af deres familie. I den forstand at jeg har følt mig støttet, hjulpe, og i den grad i sikker i deres nærvær, ford, at alt de laver bliver gjort med den største kærlighed. 


Jeg var nervøs for, at skulle være så sårbar i en gruppe, men allerede ved første møde var vi som limet sammen, og jeg er sikker på, at jeg resten af mit liv kan finde støtte og forståelse fra de mennesker i gruppen.
Rikke og Emihlie har hjulpet mig ud af et langt sygdomsforlø, og ud på den anden side fyldt med kærlighed over den viden, jeg har med mig. Jeg har nu en masse redskaber, som kan hjælpe mig i alle situationer. Jeg er kommet hjem i mig selv, og jeg har nu så mange muligheder for, at kunne udvikle mig endnu mere. Jeg står stærkt i mig selv nu, og jeg ved, jeg kan alt hvad jeg vil. Jeg bruger min energi på det, jeg ønsker at bruge energi på. Jeg er glad og lykkelig og så taknemmelig for mit liv. 


Det jeg har elsket mest ved uddannelsen hos Rikke og Emihlie, har været at de stiller alt til rådighed. Jeg har fået alle redskaber, de mente, var brugbare for mig, og derefter har udviklingen været helt op til mig selv. Det er mit liv, og jeg har taget ejerskab. Det har været så vigtigt for mig og min rejse fremadrettet fordi jeg ved, at jeg selv kan nu!
Den Spirituelle Ungdomsuddannelse har været en vigtig investering i mig selv og min fremtid. Jeg har lært at implementere sunde vaner i mit liv med lethed og tryghed, fordi jeg er blevet fulgt og støttet hele vejen igennem. Jeg tør være mig selv, og jeg ved nu også hvem jeg er.


Jeg er evigt taknemmeligt for Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Med Emihlie og Rikke i spidsen, har udvikling været legende let og en fantastisk oplevelse.


I taknemmelighed og kærlighed
Nicole

Amalie Runge

Jeg er så fyldt med taknemmelighed og kærlighed over den varme jeg er blevet mødt af på Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Rikke og Emihlie er to så dygtige og hjertevarme mennesker, som har været så inspirerende at lære fra. 
Da jeg startede, var jeg et sted, hvor jeg følte mig glad og tilfreds. Der var selfølgelig ting, som jeg ønskede var lidt anderledes, men overordnet set var jeg tilfreds. 
Hurtigt lærte jeg, at jeg kan få lige det liv jeg gerne vil, hvis jeg lærte redskaberne og forstod at bruge dem. 
Jeg lærte dem og har bestemt fundet ud af at mit liv langt fra var som jeg gerne ville. 
Idag sidder jeg med et job, jeg kun kunne drømme om, en bil jeg altid har ønsket og vigtigst af alt redskaberne til at bruge min energi rigtig. 
Uddannelsen har været den største øjenåbner for mig, og kan kun sende mine varmeste anbefalinger i deres retning 💗 
Scroll To Top