UDTALELSER

DEN SPIRITUELLE UNGDOMSUDDANNELSE

rikkehertz_udtalelser

Maria Cornelia Pedersen

Jeg har lært utrolig meget om mig selv og udviklet mig overraskende hurtigt igennem Emihlie og Rikkes Spirituelle Ungdomsuddannelse. Da jeg meldte mig til denne uddannelse, besluttede jeg mig for, at nu skulle der ske nogle personlige ændringer. Fordi jeg også er ung, og har behov for at udvikle mig som menneske og allerede være på forkant/forbygge alle de ting, der sker for en, når man bliver ældre. 
 
Emihlie og Rikke har lært mig om det mentale mindset, forskellige mindset modeller, meditation, selvkærlighed, mål i livet, loven om tiltrækning, taknemmelighed mm. Det har åbnet mine øjne for nogle områder, som jeg slet ikke havde tænkt på havde så stor en betydning for os som mennesker. Det er redskaber, jeg kan bruge i forbindelse med min dagligdag, på arbejdet, studiet, over for min kæreste, relationer, familie og bare over for mig selv. Øvelsen i at tage spirituelt lederskab over sit eget liv, har betydet alt for mig!
 
Udover dette har jeg også mødt nogle fantastiske mennesker på uddannelsen! Vi er alle forskellige, og er kommet på uddannelsen af forskellige årsager. Men en ting er sikkert, og det er, at vi alle er der for at udvikle os, og jeg har oplevet en dybere relation til denne gruppe, end jeg faktisk har med mange af mine venner og veninder. Det er et frit forum hvor alle følelser, tanker og humoristiske indslag altid er tilladt. Det skaber den dejligste energi og hver gang jeg kører derfra, er jeg helt høj på god energi, og føler at jeg kan gå ud i verden med POWER og POSITIVITET!  
Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har mødt Emihlie og Rikke. 
Tusind tak for alt det i har lært mig!! <3 <3  
 
Kæmpe knus og kærlighed herfra

Ida Marie Kofoed

Jeg kan mærke en kæmpe forskel imens at jeg har gået på uddannelsen. I starten havde jeg svært ved at se min udvikling, fordi jeg lige skulle stoppe op og reflektere over de værktøjer jeg har fået. Nu kan jeg se, hvor lykkelig jeg faktisk er blevet af at gå på uddannelsen. Jeg er simpelthen så taknemlig og rørt over alt det jeg tager med mig. Jeg har faktisk slet ikke lyst til at stoppe. På den spirituelle uddannelse lærer du virkelig meget om at finde din indre glæde og blomstre indefra. Det at gå på den spirituelle ungdomsuddannelse er en af de bedste beslutninger jeg har taget. Det at dele sårbare ting med hinanden, finde glæde over små ting og tro på sine styrker, har også været noget af det jeg tager med mig. Jeg har samtidigt også fået et bedre selvværd og blevet klar over, hvor vigtigt det er at sætte delmål. Der er en masse hjerterum, fordybelse og nærvær på uddannelsen, som vi mangler i vores hverdag. Derfor vil jeg klart anbefale uddannelsen, fordi du skylder dig selv den oplevelse. Tak for uddannelsen og tak for jer.