UDTALELSER

DEN SPIRITUELLE UNGDOMSUDDANNELSE

rikkehertz_udtalelser

Nicole Jones

Til dig som er i tvivl om du skal investere i Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Det korte svar er JA!

 

Med et indre ønske om at kunne stå stærkt i mit eget lys, startede jeg på Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Aldrig havde jeg forestillet mig, at jeg ville gennemgå en så stor forvandling, som jeg har gjort på blot 8 måneder. Jeg kan mærke det rigtig meget inde i mig selv, men mine omgivelser har også flere gange kommenteret på det. 

Før jeg startede på den Spirituelle Ungdomsuddannelse var jeg fyldt med frygt og usikkerhed efter et liv med meget sygdom. Jeg brugte ofte uønsket meget af min energi på alt det dårlige og de negative ting. Jeg kunne ikke selv finde ud af, hvordan jeg skulle blive glad og stærk igen. 

Fra det første øjeblik jeg trådte ind hos Rikke og Emihlie, har jeg følt som om, at jeg var en del af deres familie. I den forstand, at jeg har følt mig støttet, hjulpet og i den grad sikker i deres nærvær, fordi alt de laver bliver gjort med den største kærlighed. 

 

Jeg var nervøs for, at skulle være så sårbar i en gruppe, men allerede ved første møde var vi som limet sammen, og jeg er sikker på, at jeg resten af mit liv kan finde støtte og forståelse fra de mennesker i gruppen.

Rikke og Emihlie har hjulpet mig ud af et langt sygdomsforløb og ud på den anden side fyldt med kærlighed over den viden, jeg har med mig. Jeg har nu en masse redskaber, som kan hjælpe mig i alle situationer. Jeg er kommet hjem i mig selv, og jeg har nu så mange muligheder for at kunne udvikle mig endnu mere. Jeg står stærkt i mig selv nu, og jeg ved, jeg kan alt, hvad jeg vil. Jeg bruger min energi på det, jeg ønsker at bruge energi på. Jeg er glad og lykkelig og så taknemmelig for mit liv. 

 

Det, jeg har elsket mest ved uddannelsen hos Rikke og Emihlie, har været, at de stiller alt til rådighed. Jeg har fået alle redskaber, de mente, var brugbare for mig, og derefter har udviklingen været helt op til mig selv. Det er mit liv, og jeg har taget ejerskab. Det har været så vigtigt for mig og min rejse fremadrettet, fordi jeg ved, at jeg selv kan nu!

Den Spirituelle Ungdomsuddannelse har været en vigtig investering i mig selv og min fremtid. Jeg har lært at implementere sunde vaner i mit liv med lethed og tryghed, fordi jeg er blevet fulgt og støttet hele vejen igennem. Jeg tør være mig selv, og jeg ved nu også, hvem jeg er.

 

Jeg er evigt taknemmelig for den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Med Emihlie og Rikke i spidsen har udvikling været legende let og en fantastisk oplevelse.

 

I taknemmelighed og kærlighed

Nicole

Nanna Petersen

At være god mod sig selv og opnå balance er en af de fantastiske grundelementer, som jeg lærte på Den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Jeg følger mig enormt privilegeret over at have været en del af denne udviklingsrejse sammen med Rikke, Emihlie og de andre skønne mennesker. 

 

Jeg har lært enormt meget om mig selv på denne rejse, som jeg først lige er startet på. At finde glæde og ro i mig selv har været mit største ønske, og det blev opfyldt på mange måder. Ungdomsuddannelsen har givet mig værktøjer, såsom Loven om tiltrækning, intuition, taknemmelighed, at finde balance, lære at skifte min energi og meget mere. Udover at det har givet mig et bedre selvværd, en bedre balance og en langt mere positiv tilgang til livet, så har jeg også stødt på 10 fantastiske mennesker på forløbet, som hver i sær har gjort et stort indtryk på mig. Vi kæmper alle med hver vores, og det at kunne dele alt med hinanden har været så givende og faktisk også befriende for mig. 

 

Taknemmelighed stod altid på dagsordenen. At indse, hvor heldig jeg er, for det liv jeg har, har rykket en masse for mig. 

 

Jeg startede på uddannelsen med forhåbningen om, at jeg kunne få en god forbindelse til mig selv gennem meditation og spirituelle redskaber. Det har været den ultimativt bedste investering, jeg har gjort i mit liv, og jeg vil anbefale dig at tage denne uddannelse, hvis du ønsker at vide, at du aldrig er alene, og at du vil komme stærkere ud på den anden side. Rikke lovede os, at vi ikke ville være den samme person, som da vi kom første dag. Og hun havde ret.

 

Jeg har givet slip på den mørke fortid, som hængte mig over hovedet, og åbnet sindet for nye positive muligheder. 

 

Jeg er derfor fyldt med taknemmelighed og kærlighed til Rikke og Emihlies altid skønne energi og åbne arme. Jeg vil savne det og håber på, at vore veje krydses igen en dag. 

Maria Cornelia Pedersen

Jeg har lært utrolig meget om mig selv og udviklet mig overraskende hurtigt gennem Emihlie og Rikkes Spirituelle Ungdomsuddannelse. Da jeg meldte mig til denne uddannelse, besluttede jeg mig for, at nu skulle der ske nogle personlige ændringer. Fordi jeg også er ung og har behov for at udvikle mig som menneske og allerede være på forkant/forbygge alle de ting, der sker for én, når man bliver ældre. 

 

Emihlie og Rikke har lært mig om det mentale mindset, forskellige mindset-modeller, meditation, selvkærlighed, mål i livet, loven om tiltrækning, taknemmelighed, m.m. Det har åbnet mine øjne for nogle områder, som jeg slet ikke havde tænkt på havde så stor en betydning for os som mennesker. Det er redskaber, jeg kan bruge i forbindelse med min dagligdag, på arbejdet, studiet, over for min kæreste, relationer, familie og bare over for mig selv. Øvelsen i at tage spirituelt lederskab over sit eget liv har betydet alt for mig!

 

Ud over dette har jeg også mødt nogle fantastiske mennesker på uddannelsen! Vi er alle forskellige og er kommet på uddannelsen af forskellige årsager. Men en ting er sikkert, og det er, at vi alle er der for at udvikle os, og jeg har oplevet en dybere relation til denne gruppe, end jeg faktisk har med mange af mine venner og veninder. Det er et frit forum, hvor alle følelser, tanker og humoristiske indslag altid er tilladt. Det skaber den dejligste energi, og hver gang, jeg kører derfra, er jeg helt høj på god energi og føler, at jeg kan gå ud i verden med POWER og POSITIVITET!  

Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har mødt Emihlie og Rikke. 

Tusind tak for alt det I har lært mig!! <3 <3  

 

Kæmpe knus og kærlighed herfra

Ida Marie Kofoed

Jeg kan mærke en kæmpe forskel, mens jeg har gået på uddannelsen. I starten havde jeg svært ved at se min udvikling, fordi jeg lige skulle stoppe op og reflektere over de værktøjer, jeg har fået. Nu kan jeg se, hvor lykkelig jeg faktisk er blevet af at gå på uddannelsen. Jeg er simpelthen så taknemmelig og rørt over alt det, jeg tager med mig. Jeg har faktisk slet ikke lyst til at stoppe. På den Spirituelle Ungdomsuddannelse lærer du virkelig meget om at finde din indre glæde og blomstre indefra. Det at gå på den spirituelle ungdomsuddannelse er en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Det at dele sårbare ting med hinanden, finde glæde over små ting og tro på sine styrker har også været noget af det, jeg tager med mig. Jeg har samtidigt også fået et bedre selvværd og blevet klar over, hvor vigtigt det er at sætte delmål. Der er en masse hjerterum, fordybelse og nærvær på uddannelsen, som vi mangler i vores hverdag. Derfor vil jeg klart anbefale uddannelsen, fordi du skylder dig selv den oplevelse. Tak for uddannelsen og tak for jer.

Amalie Runge

Jeg er så fyldt med taknemmelighed og kærlighed over den varme, jeg er blevet mødt af på den Spirituelle Ungdomsuddannelse. Rikke og Emihlie er to så dygtige og hjertevarme mennesker, som har været så inspirerende at lære fra. 

Da jeg startede, var jeg et sted, hvor jeg følte mig glad og tilfreds. Der var selvfølgelig ting, som jeg ønskede var lidt anderledes, men overordnet set var jeg tilfreds. 

Hurtigt lærte jeg, at jeg kunne få lige det liv, jeg gerne ville, hvis jeg lærte redskaberne og forstod at bruge dem. 

Jeg lærte dem og har bestemt fundet ud af, at mit liv langt fra var, som jeg gerne ville. 

I dag sidder jeg med et job, jeg kun kunne drømme om, en bil jeg altid har ønsket og vigtigst af alt redskaberne til at bruge min energi rigtig. 

Uddannelsen har været den største øjenåbner for mig, og jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger i deres retning.