Foredrag med Rikke Hertz

I forbindelse med udgivelsen af Rikkes bog “Karma, synkronicitet og mod," er det med stor glæde, at vi inviterer til et personligt og inspirerende foredrag med Rikke Hertz.

Du har nu mulighed for at opleve Rikke i et foredrag om sit liv og om vejen dertil, hvor hun står i dag. En vej, der har været fyldt med både risici og personlige kampe, men som viser, hvor langt man kan nå med mod til at tro på, at vi alle er støttet af noget, der er langt større end os selv.

Rikke vil fortælle om, hvordan hun selv lader sig guide af synkronicitet, og hvordan det spirituelle har givet hende mod til at udleve sit fulde potentiale og leve i overensstemmelse med karmaloven.

Rikke fortæller på ærligste vis, hvordan hun har bevæget sig væk fra at være styret af Jantelov, til at lade sig guide af Karmaloven. Rikke guider desuden en kraftfuld meditation, som støtter dig i at få mere mod til at leve efter de universelle love.
Rikke udvælger to blandt publikum, der på scenen vil få mulighed for, at stille et personligt spørgsmål, hvor hun stiller clairvoyantisk ind på et svar. Rikke stiller kun sig selv til rådighed for at modtage informationer, der er udviklende og har fokus på dine potentialer og muligheder for det reneste, højeste, bedste for modtageren.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Mandag den 30. august 2021 i København
kl. 19.00 - 21.00.

På Clarion Hotel, Københavns Lufthavn
Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup
Pris pr. billet kr. 550,-

Vi overholder naturligvis alle regler, restriktioner og anbefalinger fra regeringen og sundhedsstyrelsen i forbindelse med Covid-19.

Tilmelding er bindende, og efter modtagelse af ordrebekræftelsen fraskrives fortrydelsesretten.
Billetten er ikke refunderbar