Fra hjerte til hjerte

Autentiske samtaler med Rikke Hertz

Velkommen til min nye blog "Fra hjerte til hjerte - autentiske samtaler med Rikke Hertz", der er en åben invitation til at lære mig bedre at kende og følge med i dele af mit liv.

Jeg tror på, at ægte forbindelse begynder med ærlighed og åbenhed, og jeg har længe haft et ønske om at åbne mere op og lukke dig, der følger med, dybere ind i mit liv og min hverdag.

Jeg vil bruge denne blog som et særligt rum til at undersøge og udforske emner, der ligger mig på hjerte, og jeg vil dele mine tanker og fornemmelser med dig. Du vil opleve en bred vifte af forskellige indlæg, der rummer alt fra personlige oplevelser til eftertænksomme refleksioner over både fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle erfaringer.

Det er min intention og ønske at inspirere dig på din rejse til at leve dit liv med større bevidsthed, åbenhed og nysgerrighed.

Tak fordi du har taget dig tid til at besøge "Fra Hjerte til Hjerte". Jeg ser frem til dele mine tanker med dig og udforske de dybder, livet har at tilbyde, sammen.

Fra mit hjerte til dit,

Rikke Hertz

Hvem og hvad inspirerer dig?

Jeg har rigtig mange inspirationskilder! Min største inspiration kommer fra universet. Det er for mig en kollektiv bevidsthed… Fortsæt med at læse Hvem og hvad inspirerer dig?

Hvordan er det at være clairvoyant medie?

I mit arbejde er bevidsthed den helt centrale nøgle til at udvikle mig selv og andre. Jeg kan… Fortsæt med at læse Hvordan er det at være clairvoyant medie?

Hvad betyder meditation for dig?

Meditation har været min daglige følgesvend i mange år, men dens betydning og formål har ændret sig markant… Fortsæt med at læse Hvad betyder meditation for dig?

Hvad har du gjort for at øge dit generelle velvære?

For noget tid siden stod jeg over for en livsændrende opdagelse – sellerijuice! – Og nu, hvor jeg… Fortsæt med at læse Hvad har du gjort for at øge dit generelle velvære?

Hvordan har det påvirket dig at være adoptivbarn?

I januar 1973 landede jeg hos den dejligste, kærligste familie, og jeg havde en tryg og fantastisk barndom.… Fortsæt med at læse Hvordan har det påvirket dig at være adoptivbarn?