Fra hjerte til hjerte

Autentiske samtaler med Rikke Hertz

Velkommen til min nye blog "Fra hjerte til hjerte - autentiske samtaler med Rikke Hertz", der er en åben invitation til at lære mig bedre at kende og følge med i dele af mit liv.

Jeg tror på, at ægte forbindelse begynder med ærlighed og åbenhed, og jeg har længe haft et ønske om at åbne mere op og lukke dig, der følger med, dybere ind i mit liv og min hverdag.

Jeg vil bruge denne blog som et særligt rum til at undersøge og udforske emner, der ligger mig på hjerte, og jeg vil dele mine tanker og fornemmelser med dig. Du vil opleve en bred vifte af forskellige indlæg, der rummer alt fra personlige oplevelser til eftertænksomme refleksioner over både fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle erfaringer.

Det er min intention og ønske at inspirere dig på din rejse til at leve dit liv med større bevidsthed, åbenhed og nysgerrighed.

Tak fordi du har taget dig tid til at besøge "Fra Hjerte til Hjerte". Jeg ser frem til dele mine tanker med dig og udforske de dybder, livet har at tilbyde, sammen.

Fra mit hjerte til dit,

Rikke Hertz

Hvordan har det påvirket dig at være adoptivbarn?

I januar 1973 landede jeg hos den dejligste, kærligste familie, og jeg havde en tryg og fantastisk barndom. Den kærlighed jeg har ...

Hvad har du gjort for at komme tættere på sandheden om din begyndelse?

Min adoptivmor og jeg, da vi landede i Københavns lufthavn. I størstedelen af mit liv har jeg ikke haft behov for at ...