UDTALELSER

DEN SPIRITUELLE LEDERUDDANNELSE

rikkehertz_udtalelser

Anna Dall Kaur

Jeg fandt Rikkes Spirituelle Lederuddannelse på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var ved at opbygge mit liv efter en mangeårig kronisk sygdom. Den oplevelse og overlevelse havde givet mig en hel del indsigt og styrke. Samtidig opdagede jeg, at jeg havde spirituelle evner, som jeg fornemmede kunne bringe mig endnu længere. Men jeg manglede mod og forståelse for, hvordan jeg kunne forlige denne spirituelle verden med min familie- og arbejdsliv. Jeg fik straks stor tiltro til Rikke, men ingenting kunne have forberedt mig på den rejse, jeg blev ført gennem i Rikkes Spirituelle Lederuddannelse. Oplevelsen og forløbet har givet ro, forståelse og lethed i mit liv. Jeg har fokus på de ting, jeg har brug for, og at de kommer til mig med den rette indstilling. Jeg har åbnet op for nye evner og indsigter, og det har givet mig en ny karriere, nye relationer og et liv fyldt med glæde og lys.

Mette

Den spirituelle lederuddannelse inspirerede mig til at lægge mit liv helt om. En rutsjebanetur med op- og nedture startede, og jeg ændrede alt i mit liv. Jeg lærte at bruge naturen, meditere, finde ro, være taknemmelig for alt det gode, der omgiver mig, holde fokus og mærke og føle, hvad der er rigtigt for mig. Jeg har fået en følelse af frihed. I taknemmelighed, Rikke, tak for denne spændende rejse, som bare ingen ende tager…

Lotte Fredslund-Hansen

Inden jeg startede på uddannelsen, havde jeg en samtale med Rikke, hvor hun sagde, ”at jeg havde alle kornene og hun ’bare’ skulle hjælpe mig med at bage brødet”. Det er præcis sådan, det har været! Jeg har været spirituel hele mit liv, men mest i brudstykker og har ledt forvirret efter helheder, mening og tilhørsforhold. Nu har jeg fundet den forankring i mig selv. Jeg står ved min spiritualitet og bruger den aktivt. Det er vidunderligt og givende. Heldigvis bliver der ved med at være noget, som jeg kan udforske og lege med, så jeg løber aldrig tør for nye elementer, som kan bringe mig nye steder hen. Rikke er en fantastisk facilitator for udvikling, varm og vidende. Jeg er uendelig taknemmelig for, at hun har hjulpet mig på vej.

Esther

Kære Rikke

Jeg er fyldt med kærlighed og taknemmelighed for den intensive, kraftfulde og befriende uddannelse hos dig.

Den Spirituelle Lederuddannelse har givet mig et stærkt ’boost’, samtidig med at jeg har fået mit glade livssind tilbage, hvor jeg kan tappe ind i mine egne ressourcer og intuition.

Da jeg startede hos dig, var jeg et sted, hvor mit hoved havde taget over, og forbindelsen til kroppen var skåret fra. Jeg kunne ikke føle mig selv. Alt blev til ’overtænkning’ og bekymringer om ingenting.

Du har hentet mig tilbage. Stille og roligt i løbet af uddannelsen kunne jeg mærke mig selv mere og mere. Kroppen, hjertet og maven er jo så smarte og ved meget hurtigere og mere sikkert, hvad der er det rigtige. Hvor er jeg glad for at have fået dine redskaber. De fungerer så vidunderligt. Jeg kan ikke længere forestille mig et liv uden meditation, energiskifte og forbindelse med guiderne.

Tak og tak igen, herlige Rikke!

Jeg vil værne om dine læringer, blive ved med at øve og forbedre mig, og jeg ser frem til at integrere alt dette i mit arbejdsliv også.

Tak for mit skønne hold og sammensætningen i gruppen.

I næste uge vil vores gruppe mødes for første gang efter afslutningen. Måske løfter vi sammen de gode energier, så det kan mærkes helt hen til Holte. Hvem ved?

Lis Engholm

Kæreste Rikke

Tusinde tak for 8 fantastiske måneder på din spirituelle lederuddannelse.  En spændende rejse med mig selv og nogle meget skønne og inspirerende mennesker. En meget udviklende proces i en udfordrende tid i mit liv, hvor jeg havde behov for meditation og behov for at finde hjem til mig selv, hvilket jeg bestemt fik gjort. Tak for kærlige spark, positive input , og for troen på det bedste i mig selv og dem som er omkring mig.  Ikke mindst troen på min dejlige virksomhed som heldigvis blomstre, som du jo også forudså.

 

Jeg vil bestemt anbefale Den Spirituelle Lederuddannelse til alle, som har behov for skønne inspirerende mennesker omkring sig og et kærligt spark i den rigtige retning. Kan kun anbefales til ALLE - giver 100 % god energi og fantastisk karma. 

I kærlighed og taknemmelighed

 

Lis

 

Mette Junge Grüttner

Denne udtalelse har ligget og ventet lidt, fordi Den Spirituelle Lederuddannelse har givet mig så meget indsigt i mig selv og ikke mindst en rød tråd for min faglige og personlig rejse.

Jeg har fået indsigt i den spirituelle verden og tager nu ansvar for min egen lykke, som spreder sig til mine kære og folk omkring mig.

Da jeg startede på uddannelsen, var jeg fortvivlet og ulykkelig over ikke at kunne integrere spiritualiteten i mit arbejdsliv. Jeg følte mig splittet over min livssituation med en travl og stresset hverdag, manglende nærvær og en følelse af at spilde mit liv, samt en følelse af at være fanget i overforbrug og manglende økonomisk frihed. Jeg havde en følelse af, at mit skib var ved at synke, mens jeg bare lappede hullerne, lukkede øjnene og sejlede videre i håb om, at mit skib ville holde, til jeg kom i land. Jeg kunne bare ikke se, hvor jeg var på vej hen.

Jeg havde en drøm om mere harmoni, overskud og meget mere grin og latter. Et liv, hvor jeg var styrmand, og turen var præget af eventyr og lyst til at opleve og gøre en forskel. Den spirituelle lederuddannelse har givet mig et ”kort”, så jeg kan navigere på vandet og finde hjem.

Jeg har fået mine ønsker opfyldt og forventninger indfriet, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.

Heini L. Asmann

Kære Rikke
 
For det første tusind tak for et fantastisk inspirerende og energigivende forløb på Den Spirituelle Lederuddannelse. Rikke - din energi, indsigt og livsglæde er smittende.
Jeg har fået værktøjer, som har forandret min tilgang til livet på flere måder, jeg ser ting mere klart, oplever mere flow, mere taknemmelighed og mere tillid. 
Jeg er blevet meget mere bevidst om energi – min egen og mine omgivelsers - og jeg bruger dagligt de værktøjer, jeg har lært, til at arbejde med min energi. 
Jeg lægger i højere grad mærke til og vægt på, alt det jeg er taknemmelig for – og det er meget! Det har givet mig en dyb, indre glæde og tillid til livet og verden – en accept af livet i sin helhed.
Jeg oplever i højere grad, at ”ting bare falder i hak” – særligt når jeg lykkes med at være klar på min intention, fokuseret i min opmærksomhed og åben, tillidsfuld, accepterende, kærlig og taknemmelig i min indstilling. 
Gennem min daglige meditationspraksis oplever jeg at finde fokus, ro, tillid, klarhed, energi, indsigt og en dyb følelse af forbindelse til noget større.
Det har været en berigende rejse på Den Spirituelle Lederuddannelse, som har givet mig ny indsigt, værktøjer og mod til at leve et rigt liv.
 
Alt det bedste

Torben Frank Andersen

Tusind tak for alle de gode tips og erfaringer, som du har delt med mig og de andre under forløbet på Den Spirituelle Lederuddannelse. Det har været utroligt inspirerende at deltage og har givet mig en masse indsigter i, hvor vigtig den indre ledelse er i forhold til evnen til at lede andre. Det har været en fornøjelse at have dig som rejseleder på denne rejse i den spirituelle tilgang til livet. Jeg benytter stadig teknikkerne og tænker meget på, hvordan jeg kan bidrage til at hæve energien i den verden, som omgiver os, ved selv at være positiv, nærværende og opmærksom på, at den bedste måde, du kan nå dine mål, er ved at give generøst ud af dig selv og dine erfaringer. Tak for turen, og jeg tager gerne en tur igen på et senere tidspunkt.

Ingrid

Rikke samlede mig op efter en forfærdelig og ydmygende exit fra et firma. Sammen gennemgik vi forløbet og mulighederne, fik udarbejdet en handlingsplan og fik en fornyet tro på arbejdslivet. Efter to måneder var jeg landet i mit bedste job nogensinde. Jeg valgte derfor at fortsætte på lederuddannelse for at sikre, at jeg fortsatte optimistisk og produktivt i mit nye job. Lederuddannelsen har givet mig redskaber til at håndtere typiske situationer og konflikter på arbejdspladsen og har givet mig en klar forøget arbejdsglæde og produktivitet, som jeg og mine omgivelser nyder godt af hver dag.

Beinta Unni Marr

Jeg har altid haft en indre drivkraft og masser af energi. Sammenholdt med en positiv holdning, troede jeg, at jeg udnyttede mit fulde potentiale, for jeg har altid været i stand til at nå mine mål. Men mit ønske om fortsat udvikling og forbedring af mine færdigheder sporede mig ind på Rikke, der ledsagede mig på ”mit livs rejse.” En beslutning, der blev afgørende for en ændring i mit liv i en dimension, jeg ikke vidste fandtes.

Jeg har udviklet en bedre føling for nuet og kan straks fornemme en situation. Jeg er blevet mere effektiv til det, jeg laver - en utrolig udtalelse fra en person, der har ry for at være højest effektiv. Min livsfilosofi har altid været, at ”man kan hvad man vil”, og det er blevet en langt mere integreret del af mig.

Med Rikke som læremester er jeg blevet løftet til et højere indsigtsniveau. Jeg er en gladere og mere effektiv udgave af mig selv. Til trods for, at jeg holder meget af min arbejdskarriere, har jeg fundet en bedre balance mellem mit arbejde og mit privatliv, uden at have ofret noget. Som en bonus har jeg haft det privilegium at møde fantastiske mennesker, beslægtede sjæle og kære venner, som vil blive ved med at være en del af mit liv for altid.

Rikke Glad

For mig har Den Spirituelle Lederuddannelse hos Rikke Hertz betydet en større tro på mig selv. Både som menneske og i min karriere. Jeg er blevet mere bevidst om uhensigtsmæssige mønstre, som jeg lægger i vejen for mig selv og min udvikling, og har lært at ændre disse i en mere positiv retning. Jeg er blevet mere bevidst om min energi og til at bruge den som et aktivt redskab i mine relationer med andre mennesker. Og meget væsentligt for mig har jeg lært at meditere. Et utroligt værdifuldt redskab i min hverdag, som giver mig den fornødne ro og ”grundstøtte”, som jeg har brug for.

Og så har jeg udvidet mit netværk med de mest vidunderlige mennesker, som jeg har været på denne rejse sammen med. Rikke Hertz formår at skabe en fortrolig stemning fra første færd, så man som kursist føler sig tryg og hurtigt betror gruppen de udfordringer, man står overfor – det være sig personlige eller faglige.

Der er ikke noget ”hokus pokus” over Rikkes metoder, men alligevel kan det ofte være svært at beskrive for andre, hvad det er, man lærer på denne uddannelse. Jeg kan blot konstatere, at efter min uddannelse hos Rikke Hertz er jeg blomstret som menneske og har fået langt større succes fagligt og professionelt.

Maria Oldenbjerg

Da jeg startede på Den Spirituelle Lederuddannelse hos Rikke, var jeg bevidst om, at jeg havde masser af energi. Men jeg ville gerne sikre mig, at jeg brugte min energi rigtigt, så jeg dermed kunne blive en bedre udgave af mig selv, opnå mine mål og forhåbentlig blive bedre rustet til at gøre en forskel for andre - både privat og på job.

Holdet var utrolig godt sammensat af spændende og berigende personligheder, som jeg er yderst taknemmelig for jeg har lært at kende, og som jeg fortsat holder tæt kontakt til. Gennem hele forløbet blev mine grænser udfordret og rykket. Rikkes dragende måde at formidle og involvere os gennem forløbet var fantastisk. Hun formåede at møde os alle, "hvor vi var", og tage udgangspunkt i hver vores individuelle behov, så vi alle blev løftet på hver vores måde. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville afslutte forløbet med en så fyldt rygsæk af værdifulde værktøjer, som jeg nu dagligt benytter mig af.

Jeg er klart blevet meget mere bevist om, hvordan jeg skal bruge mig selv og prioritere, hvad jeg vil give energi. Harmoni og balance har fået en ny betydning i mit liv, og jeg har lært at lytte til min egen intuition og bruge den. Forløbet har givet mig mere ro, bedre fokus, mere nærvær og har uden tvivl også gjort mig til en bedre leder.

Julie Secher Kau

Jeg har gået på den Spirituelle Lederuddannelse og vidste faktisk ikke, hvad jeg skulle forvente. Jeg var spændt og også lidt afventende, men jeg må sige, at det slog benene væk under mig, for der er intet hokus pokus. Det handler om at komme ind til din egen kerne, finde din vej, din styrke, og hvordan du kan indfri dit potentiale.

Rikke Hertz er en utrolig engageret og spændende lærer, der formår at gøre vejen let og tydelig. Det er wellness for hjernen, og derudover har jeg mødt nogen fantastiske mennesker på mit hold, så det handler også om netværk, hvilket Rikke heller ikke lægger skjul på. Lad os hjælpe hinanden med at nå vores mål, den sætning er meget brugbar i det virkelige liv.

Derudover har det været fantastisk spændende at lave alle de meditationer, øvelser og have de snakke, vi har haft i gruppen.

Jeg kan kun anbefale Den Spirituelle lederuddannelse.

REN LUKSUS FOR DEN FORTRAVLEDE MENNESKEHJERNE.