Kæreste Rikke,

Jeg er dybt, dybt taknemmelig for at du sender mig videre i systemerne. 

Jeg har også selv været aktiv og skrevet til rigtig mange med den fine formulering du gav mig 1:1. Det er blot et af mange inspirerende værktøjer, jeg gør brug af dagligt fra mit ophold på Bornholm, foruden de fine meditationer fra energi til healing styrkes min intuition og proces fra dag til dag. 

Et stort kram og på gensyn,        

Lisa Okking-Dam


Kære Rikke, Sofia og Nanna

Tusinde tak.

Bornholm, Gudhjem og alle I skønne kvinder vil fra nu af have en speciel plads i mit hjerte. Dagene på Kaffeslottet har virkelig åbnet mine øjne for alt det, der er større end os. Hvor er det en fantastisk følelse både for krop, sjæl og sind. 

Jeg føler mig ren , elsket, accepteret og forstået. 

Tak til Rikke for at åbne dørene helt op for mig, så jeg kan omfavne og udvikle min spiritualitet og lære mere, så jeg kan give mere kærlighed. Tak til Sofia fordi du åbnede alle mine sanser i naturen, det vil jeg tage med mig. Tak til Nanna for fantastisk smuk, velsmagende og nærende mad og drikke. Tak til alle jer smukke, givende, kærlige kvinder: Pia, Charlotte, Cecilie, Marina, Lisa, Christel, Vicktoria, Heidi, Bente og Suzanna. Jeg glæder mig til vi ses igen!

Knus til jer alle og masser af god healende energi.

Christina


Kæreste alle I skønne skønne Quinder

Af hele mit hjerte takker jeg for den transformerende og helende oplevelse, I var en del af. Tak for jer alle!! Jeg vil glæde mig så meget til at ses igen og holde fast i de gode energier. De kærligste søndagskram.

Pia


Kære Rikke, Sophia og Nanna 

" At komme hjem" var de ord mit indre skreg til mig konstant, da det gik op for mig jeg skulle på retreat til Bornholm, til kaffeslottet! Jeg glædede mig som et lille barn til juleaften! Jeg forstod ikke, hvor det der " hjem" kom ind, jeg har ingen (som i ingen) gode minder fra Bornholm. Jeg var der på koloni, da jeg var 7 år, jeg husker intet fra turen andet end da færgen igen lagde til kajs i København og mit blik søgte efter min mor og min elskede hund, men kun fandt min mor..., hunden havde hun solgt, mens jeg var væk, det var jo dens skyld, jeg tabte mit hår. 

Rikke sørgede hurtigt for, at vi alle blev præsenteret for hinanden, med sin naturlige autencitet og nærværende personlighed føltes alt naturligt fra start, og vi 11, der var draget afsted til Bornholm, var hurtigt på bølgelængde med hinanden. 

Kaffeslottet er et hus, der bare favner en så snart man træder indenfor, giver en følelse af ro, styrke, æstetik, hjemlighed, base og varme. Det virker helende på sjælen, udsigten er fantastik, uanset om man benytter køkken, stue, de forskellige værelser, sågar toiletterne, man oplever den rå, bløde, smukke bornholmske natur fra sin bedste side, når blikket naturligt drages ud af vinduerne.

Rikke havde på forhånd stillet ind på os og fordelt værelser. Hun viste tydeligt, hun havde glædet sig, var parat til at lære fra sig, små personlige kort til os hver og alt i hende strålede nærvær, tillid, rummelighed og overskud på alle planer. Der var ingen tvivl om, at alt var tilrettelagt for at give os den absolut bedste oplevelse.

Vores husalf Sophia var konstant parat ved det mindste spørgsmål, hun lærte os at se og favne naturen, lytte og sanse. Hjælpsomhed ud over alle grænser, på sin blide, stille og rolige måde mødte hun alle ligeværdigt og respektfuldt.

Nanna vores kok sørgede for det lækreste mad. Vi fik serveret måltider, der var guder forundt, sundt og nærende og hele tiden var naturen tænkt ind; svampe, blomster, krydderier, Bornholms delikatesser anrettet på smukkeste vis, så både øjne, mund og mave blev mættet...alt tænkt ind i de oplevelser dagen bød på... således at maden var opbyggende og let, eller lige lidt ekstra krudt, hvis dette var krævet.

Reteatet lovede at være for krop, sind og ånd, og dette blev i rigt mål indfriet, at komme styrket hjem...vi er blevet ført/ taget blidt ved hånden i denne rejse ind i den spirituelle verden og Bornholm, så fint og smukt.

"At komme hjem", kaffeslottet, Bornholm og Rikke, ja hele denne skønne oplevelse helede min sjæl på en forunderlig måde. Da jeg trådte ind på kaffeslottet, og mødte al denne energi fra stedet og personerne, blev jeg overvældet af træthed, for min sjæl blev fyldt op på alle planer. Ser I, jeg har været i sorg de sidste par år, det værste at opleve at have mistet sig selv, at finde verden meningsløs, forsøge alle mulige tiltag uden held for at vende denne tilstand. På dette retreat lykkedes det endelig! Jeg er vendt hjem til mit elskede Frederiksberg med overskud, taknemmelighed, værdsættelse af naturen, en ny skøn " familie ", appetit på den skønne fauna og lækre mad, vi kan tilberede, samt se og efterleve at når de handlinger, vi foretager os, er for at hjælpe andre og gøre noget godt, netop er der, hvor jeg er lykkeligst. "At vende hjem" viste sig ikke, som jeg troede, at være til Bornholm, men i virkeligheden til mig selv. 

Jeg fandt mit "life purpose", et vildt projekt, som jeg har på tegnebrættet, I love it!

I dyb taknemmelighed til dig, Rikke, som jeg observerede i de dage. Du er enestående for dine handlinger, alt er for at gøre noget godt for en sjæl, dette er så gennemsyret i din adfærd...tak for dig! Tak for det healende værelse! 

Et ordsprog siger; "Når du lever i harmoni med dit inderste væsen, sker der magiske ting". Som jeg ser det, er dette netop, hvad du gør. 

Dette fik jeg med mig: 10 nye venner, så unikke og helt specielle for mig, en drøm og "jeg er vendt hjem" til mig selv, min sjæl er her, og ønsker kun det bedste for dem, der er i kontakt med mig, en oplevelse jeg aldrig vil glemme. 

Stor tak til jer, Rikke, Nanna og Sophia og jer...Pia, Christel, Christina, Lisa, Bente, Charlotte, Suzanna, Marina, Heidi og Victoria. Jeg glæder mig til at se jer alle igen.

Tons af god energi herfra til jer alle 

Cecilie


Kære Alle. 

At unde mig selv et retreat med Rikke, er den bedste gave, jeg længe har givet mig selv. Jeg trængte til ro og retning og at mærke mig selv. Jeg kom med åbent sind, og fik så meget mere med hjem, end jeg havde turdet håbe på. Alene omgivelserne, maden, naturen og selskabet var ren forkælelse af sjælen. Jeg blev guidet og favnet på tryggeste vis til nye indsigter på både arbejdsfronten og det indre plan. Jeg er fuld af taknemmelighed for at have mødt hver og én, som var en del af denne oplevelse.

De varmeste hilsner,

Charlotte


Jeg er netop vendt hjem fra 3 indsigtsfulde dage, der har givet mit indre et større udsyn og en stærkere tro til og for mig. Jeg er kommet hjem og allermest hjem til mig selv, det er en blid proces i mig, som tager mere og mere plads dag for dag.

Rikkes Kaffeslot er et sted, hvor du føler dig hjemme, hvor standarden og æstetikken er høj. Kaffeslottet er smukt udenfor som inde. Hver eneste detalje er en lise for øjet. Stuerne, du bevæger dig i, er harmoniske og afstemte, så du kan ikke andet end nyde og være og mest af alt være dig selv.

Retreatet er til spirituel fordybelse, stilhed, latter og kærligt nærvær og ikke mindst nærvær til alle de andre smukke mennesker, der ønsker at være åbne, at give og modtage. Nærvær til stedet og den Bornholmske natur og de mennesker, der har valgt at tage på denne rejse lige som dig selv.

Rikke er en kærlig og ærlig vært, der åbner ikke blot sit hjem, men sin store indsigt i det spirituelle, som hun kærligt deler ud af, svarer på spørgsmål, og giver et kærligt los i måsen i en stærk overbevisning og med en renhed, så det er tydeligt, at hun vil hver og en det bedste, og at hun vil dig det bedste.- Du er i kærlige og kyndige hænder fra første skridt i den åndelige spirituelle transformerende proces, hvor du træder ind i Rikkes univers.  

Nanna, står i køkkenet, hvor hun tilbereder maden med kærlig hånd af lokale råvarer fra hav til bord og fra mark til bord, og når der siges, at der spises med øjnene, er maden som huset visuelt og velsmagende.

Sofia, en ren husalf og en gave, når den sidste dag rundes af med at blive inviteret ud i naturen for at forstå fordybelsen, når du lader dig indføre til naturens stemmer.

De kærligste tanker,

Lisa


Kæreste Lisa og alle jer andre

Så magiske dage vi havde sammen. Så hurtigt tiden gik, og så samtidigt gik tiden " i stå", og vi var alle bare i nuet og nærværende.

Jeg har "taget" jer alle med hjem i mit hjerte, og nyder at vide, at I alle er derude og lige kan kaldes på. Tak for jer alle.

Vi ses alle meget snart, tons af god kærlig helende energi herfra Frederiksberg.

Cecilie


"Kæreste Rikke - Kæreste Pernille - Kæreste søstre i ånden!

Jeg håber, I har det lige så storslået, som jeg efter vores tranformerende Bali-rejse?!

I morgen er det to uger siden vi kom hjem.  Og for mig er der er helt tydeligt før og efter Bali i mit liv.

Jeg har altid anset mig selv for at være et reflekteret og nysgerrigt menneske. Jeg har arbejdet bevidst  med forbindelsen mellem krop og sind, siden jeg begyndte at synge mere målrettet som 18 årig. På teatret fordybede jeg mig siden i at gestalte troværdige autentiske karakterer. Og jeg er blevet konfronteret med mig selv og alle mine uhensigtsmæssige mønstre; min bekræftelsestrang, som fik mig til at have opmærksomheden ovre i andre; min usikkerhed, som fik mig til at kloge mig unødigt; min præstationsangst, som gjorde det til en pinsel at gå til auditions, etc etc. Og jeg har været i gentagne terapeutiske forløb. Derfor har jeg lært at arbejde intenst med krop og sind og langsomt men sikkert skille det private (egoet) fra det professionelle, velvidende at min persona jo altid var tilstede og det instrument - eller kanal om I vil -  som formidlede det hele. 

For mig har det været en befrielse at lære, at alting er personligt, fordi det kommer fra min person, MEN at der er forskel på hvorfor jeg er tilstede, altså forskel på formålet. I professionelle sammenhænge handler det ikke om at blive elsket, men om den rolle jeg spiller og den sag jeg står op for. Altså hvilken værdi jeg ønsker at bidrage med. At arbejde med at slippe mine ego-behov har skærpet mit fokus og givet mig frihed til at være tilstede i det jeg gør og udtrykke mig fra hjertet.

Det sceniske arbejde handler jo meget om, hvordan vi generer og forvalter vores energi. Hvordan forbindelsen mellem hjerne, hjerte og krop skaber den fjerde dimension, som er vores ånd. Den energi vi formidler videre til vores medmennesker og vores omgivelser og som kan løfte os eller tynge os ned. 

Og jeg har sluppet meget tung energi gennem årene; meget ego og forfængelighed. Men indtil Bali er der  altid blevet en rest, en lille stemme derinde, der har holdt fast i mistroen til mig selv. En stemme, der har sat mig på plads, når jeg blev for kålhøgen.

Den stemme er væk!!!

Og jeg er oprigtigt fyldt med lykke,ydmyghed, taknemmelighed og kærlighed til mig selv, min mand, vores børn, min mor, familie og venner, mit arbejde - hele mit vidunderlige liv. Og jeg har for første gang en fri og fuld tiltro til, at jeg formår at skabe mit liv, som jeg ønsker det. Og at jeg kan gøre en reel og værdifuld forskel for de mennesker, jeg arbejder med. 

Så tak af hele mit hjerte! Jeg oplever, at jeg er støttet og hjulpet, besjælet og fri til at realisere mine drømme og mål. 

Kombinationen af Rikke, Pernille og Bali - i selskab med jer vidunderlige kvinder - er den mest kraftfulde cocktail af transformerende kompetencer, jeg nogensinde har oplevet. Jeg er ganske enkelt et nyt menneske efter Bali med jer.

At starte dagen med varm citron, nænsom omsorgsfuld meditation og stræk sammen med Pernille. Efterfølgende morgentræning af krop, jordforbindelse, åndedræt og nervesystem i de smukkeste frodige omgivelser med floden brusende, fuglende syngende og solen varmende på krop og sjæl var himmelsk. For første gang føler jeg en ægte kærlighed til min krop, fri for forbehold. Det er en revolution!

At fortsætte forkælelsen med nærende, rensende juicer og velsmagende vegansk mad serveret æstetiske og indbydende til frokost ville jeg øsnker, jeg kunne gøre hver dag.

Eftermiddagenes spirituelle praksis sammen med Rikke var ligeledes en lang forkælelse. Rikke formidler spiritualitet på den mest menneskelige og jordnære måde uden hokus-pokus med indsigtsfuldhed og humor. Så opløftende og motiverende.

At få lov at opleve hvor meditativt og givende spirituel balinesisk silkemaleri kan være, selv om det var første gang og en af de ego-nødder, jeg endnu ikke havde fået knækket, da jeg rejste var overbevisningen om, at jeg  hverken kan tegne elle male. Det er jo slet ikke det, det handler om! Det handler om at være tilstede og lege og lade sig flyde med ind i fordybelsen:-) Det var fedt!

Og det var også helt fantastisk at blive forkælet i Five Elements og deltage i ceremonien omkring bålet. Jeg tror den sidste del at mit “bad ego” gik op i flammerne der, da jeg knækkede kokosnødden med ét slag, kastede vandet ud og smed skallerne på bålet, blev velsignet i en regn af rosenblade og chantede mig fri.

Hele renselseprocessen blev så smukt understøttet af Rikkes hjælp både i den individuelle session og i de fælles klarsyns trancer og til sidst fuldstændigt manifesteret på vores stilledag, hvor det var som at åbne for uendelig inspiration og bare downloade og skrive alt guldet ned i min bog.

I det hele taget har det været som at sætte min personlige stikkontakt i en uendelig energikilde og bare lade mig selv op. Og det bedste er, at jeg har fri adgang til kontakten alle steder nu. Det er umuligt at beskrive i ord, men jeg er lykkelig, løftet, styrket og befriet efter Bali med jer. Tak!!!

Kæmpe kram og alt det bedste!"  

Ilia Swainson


"At tage med på Bali Retreat med Rikke og Pernille - har været én af de bedste beslutninger i mit liv. Den rejse har transformeret mig på SÅ mange positive måder - både mentalt og fysisk. Inden afrejse havde jeg aldrig dyrket yoga, mediation eller stiftet bekendskab med den spirituelle verden. På nogen måde. Jeg var helt grøn. Men jeg var åben, nysgerrig og modig. Og netop disse tre egenskaber gjorde, at jeg fik ubeskriveligt meget igen. 

Balirejsen har lært mig SÅ mange nye ting om mig selv - vil gerne fremhæve et par stykker: Jeg har lært at tage ejerskab på min egen lykke og føle lykke hele tiden, og ikke kun momentvis. Jeg har lært at tro - at tro på noget, som er større end mig - noget som jeg kan mærke. Jeg har lært at være bevidst om at alt det, som jeg er (og burde være) taknemmelig for i mit liv. Og ja, så har jeg lært at trække vejret. Vildt at man i en alder af 36 år, skal lære at trække vejret ordenligt, helt ned i maven. Men hold nu op en forskel det gør i kroppen at bruge sin vejrtrækning rigtigt og ikke mindst være opmærksom på den.

10 dage i ren Bali-paradis med selvforkælelse = Energi, ro, nærvær og ren kærlighed. TAK!"

Stine Borgstrøm


"En transformationsrejse med Rikke og Pernille på Bali er så intenst, berigende og helende på alle planer. En uforglemmelig rejse som er guf for sjæl og krop og som bringer en helt hjem i sig selv. Jeg er virkelig taknemmelig over at være i jeres fantastisk og helende energi og visdom - I kan noget helt unikt hver især som alle både få lov til at opleve. Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis." 

Anette Fruergaard