"Kæreste Rikke - Kæreste Pernille - Kæreste søstre i ånden!

Jeg håber, I har det lige så storslået, som jeg efter vores tranformerende Bali-rejse?!

I morgen er det to uger siden vi kom hjem.  Og for mig er der er helt tydeligt før og efter Bali i mit liv.

Jeg har altid anset mig selv for at være et reflekteret og nysgerrigt menneske. Jeg har arbejdet bevidst  med forbindelsen mellem krop og sind, siden jeg begyndte at synge mere målrettet som 18 årig. På teatret fordybede jeg mig siden i at gestalte troværdige autentiske karakterer. Og jeg er blevet konfronteret med mig selv og alle mine uhensigtsmæssige mønstre; min bekræftelsestrang, som fik mig til at have opmærksomheden ovre i andre; min usikkerhed, som fik mig til at kloge mig unødigt; min præstationsangst, som gjorde det til en pinsel at gå til auditions, etc etc. Og jeg har været i gentagne terapeutiske forløb. Derfor har jeg lært at arbejde intenst med krop og sind og langsomt men sikkert skille det private (egoet) fra det professionelle, velvidende at min persona jo altid var tilstede og det instrument - eller kanal om I vil -  som formidlede det hele. 

For mig har det været en befrielse at lære, at alting er personligt, fordi det kommer fra min person, MEN at der er forskel på hvorfor jeg er tilstede, altså forskel på formålet. I professionelle sammenhænge handler det ikke om at blive elsket, men om den rolle jeg spiller og den sag jeg står op for. Altså hvilken værdi jeg ønsker at bidrage med. At arbejde med at slippe mine ego-behov har skærpet mit fokus og givet mig frihed til at være tilstede i det jeg gør og udtrykke mig fra hjertet.

Det sceniske arbejde handler jo meget om, hvordan vi generer og forvalter vores energi. Hvordan forbindelsen mellem hjerne, hjerte og krop skaber den fjerde dimension, som er vores ånd. Den energi vi formidler videre til vores medmennesker og vores omgivelser og som kan løfte os eller tynge os ned. 

Og jeg har sluppet meget tung energi gennem årene; meget ego og forfængelighed. Men indtil Bali er der  altid blevet en rest, en lille stemme derinde, der har holdt fast i mistroen til mig selv. En stemme, der har sat mig på plads, når jeg blev for kålhøgen.

Den stemme er væk!!!

Og jeg er oprigtigt fyldt med lykke,ydmyghed, taknemmelighed og kærlighed til mig selv, min mand, vores børn, min mor, familie og venner, mit arbejde - hele mit vidunderlige liv. Og jeg har for første gang en fri og fuld tiltro til, at jeg formår at skabe mit liv, som jeg ønsker det. Og at jeg kan gøre en reel og værdifuld forskel for de mennesker, jeg arbejder med. 

Så tak af hele mit hjerte!

Jeg oplever, at jeg er støttet og hjulpet, besjælet og fri til at realisere mine drømme og mål. 

Kombinationen af Rikke, Pernille og Bali - i selskab med jer vidunderlige kvinder - er den mest kraftfulde cocktail af transformerende kompetencer, jeg nogensinde har oplevet. Jeg er ganske enkelt et nyt menneske efter Bali med jer.

At starte dagen med varm citron, nænsom omsorgsfuld meditation og stræk sammen med Pernille. Efterfølgende morgentræning af krop, jordforbindelse, åndedræt og nervesystem i de smukkeste frodige omgivelser med floden brusende, fuglende syngende og solen varmende på krop og sjæl var himmelsk. For første gang føler jeg en ægte kærlighed til min krop, fri for forbehold. Det er en revolution!

At fortsætte forkælelsen med nærende, rensende juicer og velsmagende vegansk mad serveret æstetiske og indbydende til frokost ville jeg øsnker, jeg kunne gøre hver dag.

Eftermiddagenes spirituelle praksis sammen med Rikke var ligeledes en lang forkælelse. Rikke formidler spiritualitet på den mest menneskelige og jordnære måde uden hokus-pokus med indsigtsfuldhed og humor. Så opløftende og motiverende.

At få lov at opleve hvor meditativt og givende spirituel balinesisk silkemaleri kan være, selv om det var første gang og en af de ego-nødder, jeg endnu ikke havde fået knækket, da jeg rejste var overbevisningen om, at jeg  hverken kan tegne elle male. Det er jo slet ikke det, det handler om! Det handler om at være tilstede og lege og lade sig flyde med ind i fordybelsen:-) Det var fedt!

Og det var også helt fantastisk at blive forkælet i Five Elements og deltage i ceremonien omkring bålet. Jeg tror den sidste del at mit “bad ego” gik op i flammerne der, da jeg knækkede kokosnødden med ét slag, kastede vandet ud og smed skallerne på bålet, blev velsignet i en regn af rosenblade og chantede mig fri.

Hele renselseprocessen blev så smukt understøttet af Rikkes hjælp både i den individuelle session og i de fælles klarsyns trancer og til sidst fuldstændigt manifesteret på vores stilledag, hvor det var som at åbne for uendelig inspiration og bare downloade og skrive alt guldet ned i min bog.

I det hele taget har det været som at sætte min personlige stikkontakt i en uendelig energikilde og bare lade mig selv op.

Og det bedste er, at jeg har fri adgang til kontakten alle steder nu.

Det er umuligt at beskrive i ord, men jeg er lykkelig, løftet, styrket og befriet efter Bali med jer.

Tak!!!

Kæmpe kram og alt det bedste!"  

Ilia Swainson


"At tage med på Bali Retreat med Rikke og Pernille - har været én af de bedste beslutninger i mit liv. Den rejse har transformeret mig på SÅ mange positive måder - både mentalt og fysisk. Inden afrejse havde jeg aldrig dyrket yoga, mediation eller stiftet bekendskab med den spirituelle verden. På nogen måde. Jeg var helt grøn. Men jeg var åben, nysgerrig og modig. Og netop disse tre egenskaber gjorde, at jeg fik ubeskriveligt meget igen. 

Balirejsen har lært mig SÅ mange nye ting om mig selv - vil gerne fremhæve et par stykker: Jeg har lært at tage ejerskab på min egen lykke og føle lykke hele tiden, og ikke kun momentvis. Jeg har lært at tro - at tro på noget, som er større end mig - noget som jeg kan mærke. Jeg har lært at være bevidst om at alt det, som jeg er (og burde være) taknemmelig for i mit liv. Og ja, så har jeg lært at trække vejret. Vildt at man i en alder af 36 år, skal lære at trække vejret ordenligt, helt ned i maven. Men hold nu op en forskel det gør i kroppen at bruge sin vejrtrækning rigtigt og ikke mindst være opmærksom på den.

10 dage i ren Bali-paradis med selvforkælelse = Energi, ro, nærvær og ren kærlighed. TAK!"

Stine Borgstrøm


"En transformationsrejse med Rikke og Pernille på Bali er så intenst, berigende og helende på alle planer. En uforglemmelig rejse som er guf for sjæl og krop og som bringer en helt hjem i sig selv. Jeg er virkelig taknemmelig over at være i jeres fantastisk og helende energi og visdom - I kan noget helt unikt hver især som alle både få lov til at opleve. Tak fordi I viste mig en lille bid af paradis." 

Anette Fruergaard